Kentaur tervezi az MTV stúdió díszleteit

Az októberben induló magyar MTV háza táján már lázas munka folyik. A szerkesztők állítják össze a hazai gyártású illetve hálózatból átvett műsorokat, a legprogresszívebb hazai és külföldi klipek rotációját, chartokat és épül az MTV stúdiója is. Ez utóbbi díszleteit Kentaur tervezi, aki bevallotta, hogy a feladat nagyon fekszik számára, hiszen ő is az MTV-n nőtt fel.

„Összességében garage hatásra törekszem. Célom, hogy a felhasznált anyagokban visszaköszönjön az összes zenei stílus, amit az MTV-n láthatunk, hallhatunk majd. A bőr, a fém, a kő… egy-egy zenei stílust fognak megjeleníteni, ahogy az azt angol elnevezésükből is kiolvashatjuk (metal’, rock…). A csatorna vezetősége alapvetően arra kért, hogy olyan látványt teremtsek, amivel a nagyközönség mellett, a szubkultúrákat is meg tudják szólítani. Ehhez a szürkés, fekete alapú, kékes beütésű színvilágot éreztük közel állónak. A legfontosabb az, hogy a végeredmény újszerű, egyedi és előremutató legyen. Olyan modern architekturális környezetet szeretnék teremteni, ami egyben hazai ízű is. Természetesen a magyar sajátosság alatt nem a csikós gulyást értem, ez nem passzolna az MTV világába. A hitelességet értem ez alatt, azt, hogy az itthoni nézők is magukénak érezhessék azt, amit látnak.”
A zenei életből jól ismert Kentaurról talán kevesebben tudják, hogy folyamatosan tervez színházi és koncert díszleteket, és számos tv stúdió is neki köszönheti látványterveit. Kereskedelmi és királyi tévéknek egyaránt dolgozott már, és korábban Friderikusz talk show-jainak ő volt az állandó díszlettervezője.
Kentaur által megálmodott stúdiót láthatjuk majd a MTV egyik legizgalmasabb hazai gyártású műsorában, a SWUNG-ban, ami egy szókimondó, esti, élő műsor lesz, amit ismert híresség fog vezetni.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére