Funzine Halloween Party

Térkép betöltése...
VII., Akácfa utca 51.
2024.03.29 00:44 - 18:00
Fogaskert
Ingyenes!


A város legjobb Halloween buliját ismét a FUNZINE tartja – ám idén készülünk egy kis csavarral is! A FUNZINE csapata úgy döntött, hogy kiáll a sorból és meghagyja másoknak a szokásos horrorisztikus Halloween bulikat és mi helyette inkább a mexikóiak által ünnepelt Dia de los Muertos-ra, vagyis a Koponyák ünnepére koncentrálunk.

Hogy ez pontosan mit jelent? Tavaly nagy sikerrel igazi horror birodalmat teremtettünk a Fogas Házból, idén viszont a főszereplők a virágok, a színesebbnél színesebbre festett arcok, vagyis a cukorkoponyák és a mexikói kultúra íze-java lesz.

A Dia de los Muertos-t több napon keresztül tartják, egy kicsit ugyanolyan mint nálunk a Holtak napja, csupán mexikói barátaink nem gyászolják az elhunytakat, hanem ezen az éjszakán megterített, díszes ünnepi asztallal várják őket vissza a túlvilágról. Az észak-amerikai ország utcáit ezekben a napokban ellepik a színesre dekorált emberek és virágok – ezen az éjszakán mi ezt a Mexikót idézzük meg a Fogas Ház termeibe.

A zenét Metha, Out of Sync és Blatti fogják biztosítani a HERZ programsorozat részeként. A helyszínen ismét lesz lehetőség arra, hogy hajunkat és sminkünket profi szakemberek készítsék el. Frizuránkért a Perényi Szalon, míg sminkünkért a bajnok testfestők, a Kreatív Sminkműhely (KLUB) fog felelni. A helyszínen elmélyedhetünk Mexikó gasztrokulturális élvezeteiben is, hála a Gringos Amigosnak.

Ismét lesz jelmezverseny, ahol a nyereményeket többek között az Ipanema és a Polihisztor Könyvesbolt biztosítják.

A FUNZINE dolgozóinak különleges kiegészítőiről a Romani Design gondoskodik, kollégáink pedig a Maszka Jelmezkölcsönző Kft. kínálatából válogatnak a Koponyák ünnepére.

Figyelem! Ha te is a Maszka kínálatából válogatnál, mindenképpen mondd be a Funzine jelszót kölcsönzéskor, melyért 20 százalék kedvezmény jár!


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére