Carnival Youth (LV) + BABEL + Hello Hurricane koncert @ GMK

2024.04.20 10:52 - 18:00

Carnival Youth (LV), BABEL, Hello Hurricane

2012 alakult lett Carnival Youth indie és neo-folk előadásairól vált híressé. A zenéjük ravasz fúziója a modern hangszeres ritmusoknak és a népzenének, melyek hangzásai lágyan, szigorú választóvonalak nélkül olvadnak egybe. A Carnival Youth éles szövegei és speciális effektjei jellemzik a zenekar teljes spektrumát. Saját kiadású lemezük május 26-án jelent meg “Never Have Enough” néven. (sziget.hu)

https://www.youtube.com/watch?v=KbKV-jCjlaI

Az öttagú B A B E L viszonylag friss zenekar, 2013-ban alakult Budapesten, alapfelállású (Ipolyi-Gáts Hunor – ének, Sidó Attila – gitár, Áldott András – gitár, Kocsis Zoltán – basszusgitár, Balasi Ádám – dob) rockot/indierockot játszik grunge-os “beütéssel” és jellemzően magyar nyelvű szövegekkel.

https://www.youtube.com/watch?v=7evxPM7KbiY

Az alternative/indie rock vonalon mozgó zenekar 2012-ben alakult Five Salmons néven, Lengyel Benjámin (gitár/ének), Borbély Ambrus (dob) és Abai-Szabó Tamás (gitár/ének) közreműködésében. A későbbiekben csatlakozott a bandához Posztós Balázs (basszusgitár), majd 2013-ben egészült ki a csapat Zwick Ábellel (szólógitár). 2014. május 1-én búcsúzott a Five Salmons és megjelent a Hello Hurricane első dala „Follow” címmel.

https://www.youtube.com/watch?v=O-hR5079wIA


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére