UH Fest — Tomutonttu, Èlg, Sőrés Zsolt, Shibuya Motors

Térkép betöltése...
2024.04.27 00:45 - 18:00
Mika Tivadar Mulató
1000 Ft
Tomutonttu
Èlg
Sőrés Zsolt
Shibuya Motors

Jan Anderzén zenéjében látszólag nagyon különböző elemek állnak össze egy jól felismerhető, átélhető, de nehezen megfogható, gyermeki és álomszerű logika szerint. Anderzén a finn DIY pszichedelikus free folknak nevezett színtér központi alakja; többek között a Kemialliset Ystävät vezetője, amelynek koncertje a 2007-es UH Fest egyik csúcspontja volt.

A francia Laurent Gérard, azaz Èlg zenéje nyugtalanító és magába szippant. A szemerkélő dallamok és a finom elektronikus ütemek Gérard hangjával egészülnek ki, ami leginkább arra hasonlít, mintha egy számítógép egyszerre több nyelven próbálna beszélni. 2008 óta tagja a Ghédalia Tazartès vezette lenyűgöző triónak, a Reines D’Angleterre-nek is.

Sőrés Zsolt a magyar avantgárd fáradhatatlanul aktív alakja, 2014-ben The Wasp Boutique címmel közös lemeze jelent meg Jean-Hervé Peronnal, a Faust egyik alapítójával.

A szlovák Shibuya Motors kivételesen pontos önjellemzésre képes: “improvizált elektroakusztikus avant-core”, mondják magukról, illetve a free jazz, a death metal és az élő elektronika háromszögében helyezik el magukat. A zenekar tagjai, Slavo Krekovic és Miro Toth a szlovák kísérleti zenei élet meghatározó alakjai.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére