Jazzy Live: Nagy János – Mózes Tamara Duó

Térkép betöltése...
2024.04.19 17:34 - 18:00
BMC - Opus Jazz Club
1500 HUF
Nagy János - zongora
Mózes Tamara - zongora, ének

Az Erkel Ferenc-díjas zongorista, Nagy János játékát számtalan korábbi formációja révén – például In Line, Horgas Eszter és Tisza Bea zenekarai, Borbély Műhely, European Mantra, Free Style Chamber Orchestra – már régóta becsben tartja az ország jazzszerető közönsége. Legutóbb New B(R)and nevű fiatalos zenekarával adott sikeres koncertet az Opus közönségének, ahol Husnullina Reginát láthattuk az énekesnői poszton, de járt már itt a MoNaMo együttessel is, melyben partnere Szirtes Edina Mókus volt. Most egy újabb szólistával, a zongorista-énekesnő Mózes Tamarával lép fel, aki szintén számos különböző összeállításban volt már az Opus vendége.

Tamara a tanulmányait a budapesti Zeneakadémia zongora szakán, majd Párizsban végezte jazzének és improvizáció szakon, ahol kiemelkedő eredménnyel diplomázott. Művészi teljesítményére 2011-ben Francia Állami Ösztöndíjat kapott. Több nemzetközi verseny díjazottja, külföldi útjai közül kiemelkedik a 2012 tavaszán szervezett szólóturné, mely nagy sikerrel zajlott az Egyesült Államok nyugati partján. Első albuma In Spring címmel jelent meg, és a Gramofon magazintól kiváló minősítést kapott.

A különleges formáció igencsak tág teret nyújt a zenei ötleteknek, a zenészek szabadon szárnyalhatnak a közös játék mindig változó lehetőségeiben, újabb és újabb univerzumokba kalauzolva a közönséget. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderdekből áll, sok improvizációval, minimum 160 billentyűn!

www.janosnagy.com

www.tamaramozes.com

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a JEGY.HU oldalon.

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Tel: (+36 1) 216 7894


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére