Alternative Budapest

Újra alternatív lett Budapest

Kiállítás az elképzelhetetlenről
Még nekünk se hajlandó elárulni Kovács KoPé Péter, hogy mikor és hogyan találkozik a képein szereplő furcsaságokkal, pedig nekünk több lehetőségünk van erről nyaggatni. Emberünk mindenesetre a budapesti megmagyarázhatatlan jelenségek nagy tudója, élményeit pedig megörökítenie is rendszeresen sikerül.

Az Alternative Budapest fotósorozatból január 13-án nyílt meg a második ingyenesen látogatható kiállítás a Westend City Center oldalában, a Hilton mellett. Hétfőtől szombatig, reggel kilenc órától, egészen este hatig látogathatunk el Kovács Péter, alias KóPé reklámgrafikus csodálatos világába.

Az előző, Abszolut Pho-ban tartott kiállításhoz képest most kevesebb művet látható, ez egyben viszont azt is jelenti, hogy a kedves nézelődő a gyűjtemény talán legjobb darabjait vizslathatja ottléte során.

A legfőbb attrakció most a Super Mario világában újraálmodott belvárosi Duna-parton. A bajszos vízvezeték szerelőt kedvelők örülhetnek, a három külön képből álló sorozat a legnagyobb részletességgel ábrázolja a videojátékos kalandokat.

Persze a legnagyobb klasszikusok is itt vannak, a Keletihez keveredett Beatles-tagoktól a mechwarti majmokon át, a tornádó tépázta Hősök Teréig. Újdonság viszont, hogy a legtöbb kép ezúttal kivételesen nagy méretben látható. Most is van lehetőségünk vásárolni, ha megtetszik valamelyik fotó, akkor azt egy KóPé aláírással megspékelve rövid időn belül otthonunk falán tudhatjuk.

Aki szereti a misztikumokat, a hollywood-i utalásokat, vagy csak egyszerűen érdekli a fotómanipuláció egy ilyen földtől elrugaszkodott formája, az mindenképpen látogasson el a Váci út 1-3. alatti kiállításra. Lehetőleg még február 9-ig, hiszen azután továbbáll a szörnyek, zombik és szuperhősök hordája.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére