Hókuszpókusz A SYMA csarnokában!

Gyerekként tátott szájjal meredtünk a trükköket bemutató bűvészre, aki érméket húzott elő a fülünk mögül és hölgyeket fűrészelt ketté. Emlékezhetünk még Rodolfóra is, a nagy bűvészre, aki ezernél is több trükköt tudott előadni a színpadon, vagy biztos sokan látták a Szemfényvesztők című filmet.

Az illúziók mesterkélt világában a valóságot meghazuttolva tárul szemünk elé egy hihetetlen világ. Elménket megtévesztő manipulációk áldozatai vagyunk, és még élvezzük is.

A SYMA Rendezvényközpontban olyan előadásnak lehettük szemtanúi, amit eddig csak a televízió készülékén keresztül figyelhettünk meg. Minden idők legnagyobb szabadulóművészének, Houdininak, a vérfagyasztó, leláncolt, akváriumból kiszabaduló számát is bemutatta a magukat Illuzioinstáknak nevező csoport egyik tagja. A feszültség a tetőfokára hágott. Fejjel lefelé egy vízzel teli akváriumba emelték be a bűvészt, mindezt úgy, hogy lábait lakattal zárták le és szorították be egy satuba. Köztudott, hogy a víz alatt egy ember maximum öt percet bír ki, így a vállalkozó szellemű úriembernek rövid idő alatt, két hullámcsat segítségével kellett élethalálharcot vívnia a közönség szeme láttára.

http://antropos.hu/data/8111/3.jpg 

De a hét illuzionista a Mágia-show közben varázsolt papírzsepkendőből havat és húzott elő a semmiből galambot galamb hátán. Két óra alatt a lehetetlen földjére repítették a közönségét az Anti-Mágus, a Feltaláló, a Szabadulóművész, a Szemfényvesztő, a Mentalista. No meg a Boszorkánnyal együtt fellépő Gentleman. Ők ketten minden idők legnagyobb illúzióját hajtották végre, amikor nemrégiben eltüntették az American Airlines egy Jumbo Jet gépét.

Csupa olyan produkcióval álltak elő a világ legjobbjai közt számon tartott fellépők, amely még a szakma nagyját, David Copperfildet is elkápráztatta.

http://antropos.hu/data/8111/2.jpg

A Marilyn Mansoni külsőt mutató mágus előadásában keveredik a varázslat és a bizarr, kísérteties humor, a másik szemfényvesztő csillagokat reptet és fog el, a szabadulóművész pedig Harry Potter történeteire emlékeztető iskolában, a Las Vegas-i Varázslat és Rejtély Akadémiáján tanult, majd a Világ Mágikus Szemináriumának üdvözölt tagja lett. A svájci születésű, pszichológiai diplomával rendelkező Philip Escoffey a megmagyarázhatatlan mestere.

Köszönjük a szervezőknek, hogy egy ilyen nem mindennapi programban lehetett részünk és kíváncsian várjuk, mi lesz a kövezkető világszenzáció, amit elhoznak nekünk.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Színház

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére