Válaszd az életet!

Kubiszyn Viktor a Drognapló megírása után májusban országos drogprevenciós körútra indul.

Kubiszyn Viktor könyve, a 2011-ben megjelent Drognapló egy valójában 2009-ben kezdődő történet fontos állomása. Lejövős számadás a politoxikomán (mindent bevesz, ami csak módosítja a tudatát állapota), perspektíva nélküli, 15 éves időszakról, arról a Fekete Lyukról, ahonnan az írónak végső kétségbeesésében már csak az elmegyógyintézet vagy a temető lehetőségei sejlettek fel.

A korábban számos lapban publikáló filmesztéta (filmhu moziportál, Index, Filmvilág) torokszorító és kíméletlen őszinteséggel számol be arról a hosszú pokoljárásról, melynek végén kínkeservvel fogalmazódik meg az igény a hétköznapok normalitásába való visszatérésre.

A könyv sorai „anyagos” lendülettel szippantják be a boldog végre türelmetlenül vágyakozó olvasót. A sokrétű, hiteles írás a sorstársak számára is fontos és hasznos kapaszkodóként szolgálhat. A dokumentumregény után, következő állomásként a szerző májusban rendhagyó országos irodalmi és drogprevenciós körútra indul Győr, Pécs, Szeged, Szolnok, Debrecen, Miskolc és Békéscsaba városait érintve, melynek során ellátogat majd a helyi középiskolákba, klubokba, kultúrházakba és könyvesboltokba. Fiataloknak és felnőtteknek egyaránt lehetőségük nyílik majd az íróval való közvetlen beszélgetésre drogról, irodalomról, hitről, leállásról.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Irodalom

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére