Egy röpke interjú Ganxsta Zoleeval [tényleg interjú]

Röpke interjúnkat olvashatjátok Ganxsta Zolee-val, akit senkinek nem kell külön bemutatni. Téli kulbkoncertes körútjuk következő állomásán, a gödöllői Trafo Clubban adnak koncertet 17-én, szombaton, sőt jövő márciusban új lemezzel is jelentkezik a rap banda. Félig fellépés közben, félig Kecskeméten a színházból kilépve készült virtuális beszélgetésünk követkeik.

Gödöllőn léptek fel december 17-én. Az ember azt gondolná, hogy karácsony előtt minden zenekar egy budapesti klubot szeretne megtölteni. Miért esett Gödöllőre  a választás, amikor szinte az itt van a szomszédban?
Azért, mert szinte itt van a szomszédban. Budapesten már nem szeretnénk március előtt fellépni, utána pedig ismét hosszú ideig, de szerettünk volna a budapestieknek kedvezni. A Trafo-t pedig kifejezetten szeretjük! Az utolsó bulijainkon tapasztaltakra hagyatkozva, valószínűleg leszakítjuk a hely tetejét és körbejárjuk vele az egyenlítőt.

Ezen a koncerten mi lesz a repertoár, az új albumról már hallható lesz a “MiTiSzó?” című dalotok is?
A repertoárban az összes eddigi lemezről szerepelnek majd dalok. A MiTiSzó? című új nóta is természetesen meg fog szólalni.

Ez a Desperado hangulat, amit a MiTiSzó? című dalban hoztok egészen zseniális. Hogy szólal meg ez a dal élőben: lesz trombitás? 
Köszi szépen az elismerést! Gajdacsi Gábor tollából pattant ki a trombita. Élőben csodálatosan szól a dal, akkora trombitás van benne, hogy a zsebemben elfér!

 

Gondoljátok, hogy a ti szókimondó  stílusotok most reneszánszát élheti a jelenlegi (necces) gazdasági-politikai helyzetben?
Csak és kizárólag a mi stílusunk élheti reneszánszát. Az új lemez címe is beszédes: Hatalmat a népnek! 

Hatalmat a népnek lesz a cím: de gondolom nem az antik görög demokráciát találjátok itt fel újra. Hogy képzelitek el a hatalmat a népnek?

Elvenni azoktól a hatalmat, akiknél ott van, amilyen gyorsan csak lehet és a nép közül bárkinek odaadni, mert ennél rosszabb már nem lehet.
Egyébként nem politizálok, nem érdekel, hogy ki mit csinál és hol. Újságból is csak sportot olvasok…”Nihil FC”!

A márciusban megjelenő új anyag elkészítésében is szerepet kap Gajdacsi Gábor?
Gajdacsi Gabi mindenképpen szerepet kap majd, még egy filmben is megpróbálok elintézni neki egy szerepet. Ezen a lemezen két zeneszerző dolgozik: Gajdacsi Gábor és Pierrot.


A MiTiSzó? már meghallgatható az oldalatokról és számos kamu klipet is láthatunk hozzá Youtube-on, mondhatjuk elég slágeres. Milyen lesz a többi dal az új albumon?

Óriási, zúzós, kőkemény rap zene. Természetesen a mi hip-hopunk erősen rockosított hangszerelésű. Azt hiszem mi vagyunk a stílus legjava.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére