Szombati Woodstock-buli a KOGART-ban

A rendezvény a KOGART ház nagy sikerű rockplakát kiállításához kapcsolódik, melyen eredeti plakátokon láthatjuk Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Who, The Doors, Cream, Traffic, Creedence Clearwater Revival, Jefferson Airplane, Grateful Dead, The Byrds, Buffalo Springfield képes felét, (vagy nem azt) az 1965-től 1971-ig tartó hippikultúra relikviáinak, grafikai emlékeinek köszönhetően. Lesz friscoi pszichedélia és harsány pop-art is a megjelenő koncerthirdetéseken, de hangszerek, kéziratok és koncertjegyek is erősítik az időszak miliőjét. Mindehhez pedig egy szabadban festés és gitárnyúzós önkipróbálás is társul vasárnap 14 órától a KOGAT kertjében.

14.00 órakor begördül a rockplakát-kiállítás hippi időket idéző kisbusza. A hangszóróból az akkori idők zenéje szól majd! Érkezik Póka Egon Experience, valamint Simonyi András, korábbi washingtoni nagykövet.
Este 6-ig a KOGART Ház mellett a szabadban fiatal művészek 12 nagy méretű gitártestet festenek ki tarka pszichedelikus motívumokkal, a vállalkozó kedvű résztvevők segítségével. Az így kidekorált gitárokat a KOGART kertjében az esemény után kiállítjuk.
Miközben a művészek a gitárokat festik, az alatt „Próbáld ki magad a gitáron!”, vagyis a KOGART Ház emeleti teraszán ki-ki megmutathatja tehetségét az elektromos gitárjátékban. Simonyi András vezetésével minden érdeklődő „nyúzhatja” a gitárokat.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére