Helyére kerül a West Balkán!

Nyugati pályaudvar
A korábban nevétől idegen helyen lévő West Balkán, végre a helyére kerül, egészen pontosan a Nyugati pályaudvarral szemben lévő Skála Metró épületébe.
Nyerj belépőt a Szilveszteri nyitó buliba!

De kezdjük az elején. Változás az lesz bőven, nem csak a helyszínt illetően, hanem nagyjából mindennel kapcsolatban. Ha az emberfia ma kilép a Nyugatiból, egy nagy dzsungelt lát kihalt növényekkel, és a háttérben kissé sem meghúzódó hatalmas épülettömbbel. Ez a kép 2010 elejétől gyökeresen megváltozik.
Az irodaházba életet lehellnek a régi-új klub megnyitásával, ami három teljes szinten várja a Pestre érkezőket, vagy az épp útnak indulókat. A szürke növények helyébe, szép zöldek kerülnek, mind a -tudjátok- „nagy óra placcra”, mind a Skála fölötti erkélyekre, amiből bőven jut majd  a West Balkánba látogatóknak. Ha már paradicsomi képet alkotnak  nekünk a Skála előtt, nem hagyják annyiban. Végre kapunk a város közepén egy normális, ebédidőben is elérhető találkahelyet, ahol kedvünkre ehetünk- ihatunk potom árakon.
És ez csak WB-ba vezető út eleje. A sportosabbak nyilván lépcsőn, míg a többiek lifttel jutnak az emeletek egyikére, ahol kezdetét veheti a móka. Lesz itt minden, mi szem szájnak ingere, hosszú pultok, óriási terek hatalmas színpaddal – a felújítás alatt kiderült remek akusztikával rendelkezik a hely -, csocsóasztal, és persze megszépült panoráma.

Szemben a Nyugati pályaudvar – még több fotóért kattints a képre!

Igaz, ebből még nem sok minden látszik, mivel a régi receptet vették alapul: válassz egy lakatlan épületet, zúzz szét benne mindent, és építsd fel újra az egészet. Szóval a hely jelenleg a zúzz szét benne mindent stádiumban jár, de éppen azért, hogy a nagyközönségnek is bebizonyítsák, hogy ez az átalakulás rövid időn belül kivitelezhető. Szalontay Győző, a West Balkán egyik tulajdonosa az Antropos.hu-nak elmondta, hogy szilveszterre kinyitja kapuit a háromszintes hely, de az igazi nyitásra áprilisig kell majd várni!

Az év utolsó éjszakáján a Kiégő izzók csapta gondoskodik majd a vizuálról, a talpalávalót, pedig hazai együttesek és lemezlovasok szolgáltatják a különböző emeleteken, így mind a huszon-, mind a negyvenévesek megtalálják kedvenc programjukat.

Hamarosan újabb fotókat mutatunk a WB építéséről!

Szalontay Győző meséli hogyan fog majd kinézni… – még több fotóért kattints a képre!

Hatalmas Szilveszteri buli a legújabb West-Balkánban:

Cím: Budapest, VI. Nyugati tér 1-2
Jegyek: december 23-ig 5000 HUF, december 27-ig 5500 HUF, december 28-tól 6000 HUF
 
2. emelet – Exit Színpad
21:00-22:30 Kiscsillag
22 :45-00:05 Pannónia All Stars Ska Orchestra
00:30-01:45 Soerii & Poolek (a szerkesztőség nagy kedvence)
02:00-03:00 Irie Maffia
03:15-Ibolya Hits (Matek Márk)

3. emelet – Funzine Színpad
20:00-21:30 Deck Attack (Infragandhi),
21:30-23:00 The Herbaliser Band
23:00-00:00 Deck Attack (Infragandhi)
00:00-01:30 Rewind (Palotai, Cadik, Mc Zeek),
03:00-All Night Breakz (Vida G, Marka, Vida L)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére