Tiësto őrületbe kergeti Las Vegast

Ki Tijs Michiel Verwest?
Mégis ki az a Tijs Michiel Verwest? 45 éves, holland, világhírű lemezlovas. És természetesen tudod ki ő, hallottad már a számait, csak éppen Tiësto néven ismered.

Ki hinné hogy a világhírű lemezlovas és producer, akinek neve ma összeforrt a trance műfajjal, már karrierje kezdetén Madonna számait játszotta a közönségének? Tiësto nem ma kezdte, a nyolcvanas években még diákként csapott bele az éjszakai élet sűrűjébe, és zenei palettáján előkelő helyet kapott az ikonikus énekesnő néhány dala, főként a Vogue különböző remixei.

Hosszú az út a sikerig! A holland dj, aki a világ legmenőbb klubjaiban pörgeti a lemezeket, 2001-ben adta ki első szólóalbumát In My Memory címmel, amit azóta 9 másik korong követett. A közönség és a szakma egyaránt elismeri munkásságát: számos közönségdíj és MTV zenei díj mellett 2008-ban megjelent Elements of Life című zenei anyagát Grammy díjra is jelölték. Legutóbbi, A Town Called Paradise című albuma idén júniusban látott napvilágot.

Toplistás dalok (Flight 643, Lethal Industry, Suburban Train, Traffic, Adagio for Strings, Red Lights, Wasted) teltházas fellépések? Ez mind semmi! Tiësto keményen megdolgozott a sikerért, amit a pályafutása csúcsaként emlegetett, athéni olimpiai játékok nyitó rendezvényén való szereplésével koronázott meg 2004-ben!

http://antropos.hu/data/9061/2.jpg

Mi jöhet még?? A las vegasi Bellagio hotel hírhedt szökőkútját szeptember 17-én négy másik világsztár mellett Tiësto dallamaira hangolják! A különleges, „táncoló szökőkút” showban Frank Sinatra, Elvis Presley, Elton John és Celine Dion dalai mellett a lemezlovas 3 szerzeménye csendül majd fel, közte a legújabb album címadó dala, (A Town Called Paraside) amit úgy hírlik, a bűnös város ihletett. A helyzet különlegessége, hogy Tiesto az első DJ, akinek dalait kiválasztották a szökőkút showhoz!

http://antropos.hu/data/9061/3.jpg

Tiësto népszerűségét a közösségi oldalak számadatai is bizonyítják; a Facebookon több, mint 18 millió rajongóval büszkélkedhet, míg a Twitteren 3 millió fölötti követőt tudhat magáénak. Facebook statisztika alapján azt is tudni lehet, hogy legtöbb rajongója mexikói, a sorban a második az USA, majd Brazília, Kolumbia és az Egyesület Királyság következik, a maga közel 700.000 fanjával. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére