Top 10 filmes nindzsák!

Árnyékban élnek és lesből támadnak, ők a nindzsák. Közkedvelt karakterek, nem is csoda hogy még a mozik vásznaira is felkerültek ezek a nem mindennapi harcosok. Ezért is született meg ez a toplista, úgyhogy álljunk is neki!

10. Ishkawa Goemon (Ninja, band of Assassins):
A közkedvelt japán dráma novellasorozat alapján készült film főhőse. Ez volt az egyik legelső alkalom, hogy képernyőn láthattuk nindzsákat. Hősünk egy legendás törvényen kívüli, aki a gazdagoktól lop és a szegényeknek ad. Gondoljunk rá úgy, mint egy továbbképzett Robin Hoodra. A mű a fiatal shinobi kalandját követi, ahogy egy gazdag hadurat próbál megölni, ez a kaland pedig tele van csalással, becstelenséggel és még sok mással.

9. Joe Armstrong (American Ninja):
Nincs is annál keményebb, mint nindzsákat hozni az Egyesült Államokba.Armstrong közlegény nem emlékszik az életére, de börtön várna rá, ha nem állna be a seregbe. Egy dolgot viszont nem felejtett el: még mindig tudja, hogy hogyan kell segget rúgni. Minden klisé, amit ismerünk, benne van ebben a filmben és Joe a definíciója a kelet találkozásának a nyugattal, a lehető legkeményebb módon.

8. Raizo (Ninja Assassin):
Na ez az a nindzsa féle,akinek az oldalán nyugodtan harcolnánk. Az, aki egy szempillantás alatt nem hagy mást, csak egy rakás levert ellenfelet. Kiskora óta harcosnak képezték, de hősünk kitört a klánjából, miután a szeme láttára megölték a szerelmét, és azóta vadászik rájuk. Azon kívül, hogy minden nindzsa képessége megvan, amit csak el tudsz képzelni, ő hajtotta végre a lista legvéresebb kaszabolásait. A lényeg, hogy ő az a tag, akit még egy piszoárral is könnyedén öl.

7. Cho Osaki (Revenge of the Ninja):
Nem utálod azt, amikor nindzsák csöppennek az életedbe és tönkreteszik a napodat? Azután, hogy a családja nagy részét elveszíti egy támadásban, Cho megfogadja, hogy soha többé nem „nindzsáskodik” és a családja maradékát amerikába viszi, biztonságot remélve. Azonban ezt a fogadalmat azonnal megtöri, mikor a fia bajba kerül, ami egy egész bázisnyi csatlós legyilkolásához vezet. Na ez a bosszúállás nindzsamodeban.

http://antropos.hu/data/9030/3.jpg

6. Scorpion & Sub-Zero (Mortal Kombat):
Vitán felül a legkedveltebb karakterei a videojáték sorozatnak, nem meglepő hogy a filmbeli megjelenésük felkerült erre a listára. Mindketten a gonosz varázsló Shang Tsung harcosai, Egyikük bármit megtud fagyasztani, másik pedig egy igen érdekes fegyverrel rendelkezik. Ki gondolta volna, hogy a sárga és kék kezeslábasok ilyen menők tudnak lenni? És tökmindegy hányszor halljuk, „get over here” mindig király.

5. Jen Yu / Yu Jiaolong (Crouching Tiger, Hidden Dragon):
Ez a nőszemély mindenkit átvert. Egy arisztokrata lánya, aki egy érdekházasság felé sodródik, de egy harcos életről álmodozik, egyszerűen nem tudunk nem együtt érezni vele. Mondjuk ez az érzés gyorsan elrepült, mikor megtudtuk, hogy a „sötét tolvaj” tanítványa volt. Mérges azokra, akik megakarják akadályozni abban, hogy úgy élje az életét ahogy ő akarja, ha úgy nézzük, egy „nem ejt foglyokat” harcművész küzd a szabadságáért.

4. Ra’s al Ghul (Batman Begins):
Az árnyékliga vezére és Bruce Wayne mentora Ghul egy férfi céltudattal. Csakhogy épp úgy alakul, hogy a küldetése Gotham lerombolása az igazság nevében, ami talán problémás lehet, mert ott repked Batman az útjában, Ra’s viszont egy hihetetlenül jól képzett harcművész, aki igen képzett a modern és ősi fegyverek használatában, nem egy könnyű ellenfél.

3. Kinjo (The Hunted):
Egy nagy nindzsa menekülése általában igen véres. A nagy kultuszt élvező zsoldosnindzsa csoport vezére nagyon jó abban, amit csinál, és amit művel általában lefejezéssel végződik. Az arca és személyazonossága egy mélyen őrzött titok, amiért öl, hogy így maradjon. Nagyon kevesen tudnak segíteni neked, ha a célpontjává válsz.

2. Snake Eyes (G.I. Joe: The Rise of Cobra):
Míg a film egy csalódás volt és nem egy nagy élmény még a néhai mese nagy fanjainak se, azzal nem lehet vitatkozni, hogy ez a karakter kő kemény volt. Kiskorától fogva arra képezték, hogy harcos legyen, ez a Joe olyan csendes, mint amennyire halálos. Amíg az ő nem vérszerinti testvére szintúgy igen fenyegető, azért mi snake-et tartjuk a keményebbnek. Fekete ruhát hord, ami az egész testét lefedi és tökéletesen forgat több fegyvert is. Ja és még kardokkal is kézen tud állni.

http://antropos.hu/data/9030/2.jpg

1. A Tini Nindzsa Teknőcök:
Az első hely a négy testvérnek megy, akik a nindzsa életet nem csak menőnek, de viccesnek is mutatják be. Becsületesek és mindig éheznek a pizzára, mindnyájan nagyszerű harcművészek és sikerült nekik komoly harcművészeknek és humorforrásnak maradniuk egyszerre. Nagyon furcsa, hogy milyen emberiek teknőc létükre, de valahogy ezt sikerült összehozniuk.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére