Legközelebb szeptember 7-én!

Wampolni jó!

A design vásár továbbra is robog
Nyár végén is a pihenésé a főszerepe, azonban a Wamp tagjai ilyenkor sem restelnek időt áldozni portékáik kipakolására, ezzel megörvendeztetve a design rajongókat és erszényüket egyaránt. Az alkotók köre fénysebességgel szélesedik, idén már több mint félszáz kiállítóval nyitotta meg kapuit az augusztus 3-ai designvásár az Erzsébet téren.

A Hónap Designere címmel augusztusban Lantos Judit büszkélkedhet, aki letisztult, olykor humorral fűszerezett kerámia munkáival szintén megtalálható volt a vasárnapi vásáron. Judit szívesen kísérletezik különleges mázak előállításával. Legújabb kollekciója főként egymással variálható használati tárgyakból áll, amelyek finom faktúrájúkkal, elegáns pasztell tónusaikkal teszik színesebbé a mindennapok rutincselekvéseit.

A Wamp rajongók voksainak alapján, a Hónap Közönségdíjas Tervezője a közkedvelt Lencsi Művek lett. Gerák-Bauer Ágota vasárnap stílusosan a nyári hónapnak megfelelő termékekkel gazdagította a standok sorát. Hajós-tengerészes-virágos-színes textilekből varrt figurái nem csak a kicsik szíve vágyát képezik. A vidám és színes textilfigurák között vadászva lőhettünk nyuszit, mackót, békát, cicust, persze csak átvitt értelemben. Csecsemőknek készült készségfejlesztő textiljátékok, babalabdák, és lakberendezési tárgyak is megtalálhatóak Judit csodakuckójában.

Új tervezők is bemutatkoztak, köztük a Botanicus Budapest biotermékivel. Nagy kedvenceinkből (rózsa, levendula, körömvirág) a bőrápolási termékeken kívül élelmiszerek is szerepelnek a kínálatukban. A divat bolondjai is kedvükre csemegézhettek a design cuccok között. A Bibe Jewellery betonból készült minimalista hatású ékszereit és a Csillag Faék-szer természetes anyagú darabjait ki ne hordaná szívesen?!!! Csak azzal lehet gondod, hogy nem tudsz választani a sok jóból. Új tervezőként standolt a tavaly diplomázott Fejes Kriszta, aki egyedi technológiával kivitelezett bőrtáskákkal és más bőrkiegészítőkkel ékesítette a Wampot. Aki a bőr szerelmese, garantáltan nem tudott elhaladni mellette… Az Urban Sidewalker csoport szintén új arcként jelent meg, részletgazdagon bemutatva Budapest sokszínű, személyes arcát.

A Wamp tehát bővül, cseperednek benne a designerek, inspirálják egymást, mindig megújulva a trend és mégis az egyediség szellemében alkotva. Wampolj te is, mert wampolni jó!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére