Cut&Cup: Oázis az Alleeban

Ismerős a mondás, hogy akkor változtatunk frizurát, ha új életet akarunk kezdeni, tiszta lappal indulni. Pedig elég csak az Allee-ig elmenni, és beülni a Cut&Cup fodrászainak gondos kezei alá.

Nehezen lehet elképzelni, hogy egy örökké nyüzsgő plázában valóban lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, a fizikai és szellemi feltöltődésre, megújulásra. Pedig erre az egyik legkézzelfoghatóbb bizonyíték az Allee földszintjén megbújó Cut & Cup fodrász szalon.

http://antropos.hu/data/8917/2.jpg

http://antropos.hu/data/8917/3.jpg

A fodrászat alliteráló neve nem csak hangzásában különleges, hanem külön egyedi történettel is rendelkezik. A Cut&Cup ugyanis eredetileg egy fodrászattal egybekötött kávézónak indult, de végül a fodrász szalon koncepciója vált dominánssá. Ugyanakkor a kávé élvezete és szeretete megmaradt: fazonírozás közben egy csésze kávét, vagy forrócsokit is elkortyolgathatunk, így a hajhagymáink mellett az ízlelőbimbóink is hálásak lesznek a kényeztető kezelésnek.

A Cut&Cup 2014. június végén teljes körű szépészeti beavatkozáson ment keresztül: a régi bútorok kénytelenek voltak újabb daraboknak átengedni a helyüket, amelyek elődeiknél kevésbé vonzzák a hajszálakat, stílusukban pedig megtartják az addigi elegánsan modern atmoszférát. A kifinomult és modern belső design ellenére igazán otthonos és családias légkör uralkodik a szalonban. Természetesen ez nem csak a körültekintő enteriőri munkának köszönhető, hanem magának a Cut&Cup csapatának. A pörgős és fiatalos fodrászokból álló team szellemisége garantálja, hogy a vendégek felszabadultan üljenek be a gondos és profi kezek alá.

http://antropos.hu/data/8917/6.jpg

http://antropos.hu/data/8917/14.jpg

A Cut&Cup professzionális Paul Mitchell termékekkel dolgozik. Paul Mitchell a világ egyik leghíresebb fodrászának, Vidal Sassoonnak a tanítványa, aki tevékenységével és termékeivel John Paul DeJoriával karöltve az 1960-as évek derekán újra fellendítette a hanyatlóban lévő igényt a hivatásos fodrászok munkája iránt.

Akkoriban nem volt még visszhangja az állatkísérletek elleni lobbiknak, így Paul Mitchell termékei e téren is újnak számítottak, ugyanis soha nem tesztelték őket állatokon. A környezetvédelem jelenleg is fontos tényezője a cégnek. A zöld teás termékeikből befolyt összegek egy részével az Esőerdő Alapítvány munkáját segítik, többek között új fák ültetésével.

http://antropos.hu/data/8917/13.jpg

Tehát a Cut&Cup minden szempontból tökéletes választás, hogy a fesztiválokon és a budapesti éjszakában elnyűtt testünket újra szalonképessé varázsoljuk, vagy egy munkával töltött forró és hosszú nap után megérdemelten dőljünk hátra, átadva magunkat egy hűsítő és regeneráló hajápolásnak.

http://antropos.hu/data/8917/5.jpg

http://antropos.hu/data/8917/10.jpg

http://antropos.hu/data/8917/11.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére