Justin Timberlake mindenben sikeres!

Hamarosan Európában mutatja be legújabb lemezét.
Ő volt az első sztár, akit Aston Kutcher átver Punk’d című műsorában. Első szólóalbuma 2002-ben jelent meg Justified címmel. Az első kiadott dal a Like I Love You volt, mádosik, FutureSex/LoveSound című albuma 2006-ban készült el.

Mozgalmas múlt, mozgalmas jelen. Justin Timberlake biztosan izgalmas önéletrajzot hozna össze, ha egyszer szüksége volna rá. Gyerekként a Mickey Mouse Club szereplője volt, a 90-es években az ’ N Sync tagjaként hírnevet szerzett, majd nagy sikerű szólókarrierbe kezdett, de üzletemberként és színészként is kipróbálta már magát. Nevéhez fűződik a Tennman Record lemezstúdió, a 901 nevű tequila, és a William Rast divatmárka is.

http://antropos.hu/data/8912/2.jpg

Filmes karrierjét illetően termékeny időszakot tudhat maga mögött; az utóbbi néhány évben szerepelt például a The Social Network című filmben, exbarátnője, Cameron Diaz oldalán a Rossz tanár című vígjátékban, a Lopott időben Amanda Seyfrieddel, és a Vakszerencse című akcióthrillerben Ben Affleck mellett.

Justin Pályafutása alatt számos szakmai díjat szerzett. Hét alkalommal ítélték neki a rangos American Music Awards díját, emellett 9 Grammy és 4 Emmy Díjjal büszkélkedhet. Összesen 60 különféle díjat, és 177 jelölést tudhat magáénak.

A 33 éves énekes jelenleg 20/20 Experience World Tour nevű turnéjával járja a világot, amelynek következő részében Észak-Amerika színpadjain lép fel. A koncerteket nem óriási arénákban tartják, ezért a jegyárak jóval magasabbak az átlagosnál; a hírek szerint Mr. Timberlake fellépései a nyár legdrágább koncertjeinek ígérkeznek. A turnén egyébként Justin 2013-ban megjelent harmadik, illetve negyedik stúdióalbumát mutatja be; mindkét album a The 20/20 Experience címet viseli.

Turnéja keretein belül augusztusban a fiatal tehetség végre Európába is ellátogat, majd Ausztráliában és Új-Zélandon lép színpadra. A Magyarországhoz legközelebbi koncerthelyszín a lengyelországi Gdansk, ahol augusztus 19-én láthatják rajongói.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére