Júniusban új sorozat az HBO-n

A hátrahagyottak
Június 30-án debütált az HBO csatorna legújabb saját gyártású dráma-sorozata. A Tom Perrotta regénye alapján készült film forgatókönyvét a Lost Emmy-díjas írója, Damon Lindelof és maga a könyv írója, Tom Perrotta készítette. Minden okunk megvan bizakodni.

Az HBO legújabb saját gyártású sorozata egy megmagyarázhatatlan eseménnyel kezdődik: eltűnik a világ lakosságának 2%-a. A rejtélyes eset után három évvel, New York állam kisvárosában, Mapletonban folytatódik a történet, ahol semmi sem olyan, mint az eltűnések előtt volt, melyet sokan a Bibliában megjövendölt elragadtatással magyaráznak.

A történtekre a hátrahagyottak a legkülönfélébb módon reagálnak: vannak, akik a hallgatásba és magányba menekülnek, vannak, akik megpróbálják túltenni magukat a katasztrófán, és vannak olyanok is, akik elkeseredve attól, hogy nem kerültek a méltó elragadottak közé, bűnbánó szektákban élnek tovább.

Kevin Garcey (Justin Theroux) rendőrfőnök és két gyermek apja megpróbálja fenntartani a megszokott állapotot, ám a fogalom ekkorra már teljes mértékben érvényét veszítette.

Ahátrahagyottak első része június 30-án látható az HBO-n és az HBO GO-n. A filmsorozat alapjául szolgáló regény magyar változata, a Geopen kiadásában szintén június 30-án kerül a könyvesboltok polcaira.

http://antropos.hu/data/8861/2.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére