NYERJ: MAKE design táskát!

Friss és fiatalos divat
Érdemes szétnézni a fiatal magyar tervezők között, mert olyan különlegességekre bukkanhatunk, mint például a MAKE design táskái. Kattints NYERD MEG az ANTROPOS.hu-n ITT!

A MAKE design fő jellegzetessége, hogy táskáikat az anyagbeszerzéstől kezdve a minták szitázásáig a két tervező készíti el.

Molnár Réka családjában hagyomány a művészet, miután rajz szakon érettségizett Divat- és stílustervezőnek tanult a Modell Divatiskolában, majd 2012-ben beiratkozott a BKF Festett-nyomott textilműves szakára, itt ismerte meg Szabó Zsanettet, aki fodrász végzettsége után a szépségiparban szerette volna tovább képezni magát, de inkább a ruhák világában.

A közös munka ötlete már a BKF-re való beiratkozásukkor felmerült és az egy évnyi tervezgetés eredménye lett 2013 nyarán a MAKE design. Munkáikra jellemző az egyszerűség, letisztultság, mind a színek, mind a formák tekintetében, azok igazi jellegzetességét a különleges minták adják. Az első, természet ihlette, nagyrészt fekete-fehér kollekció után most állatmintás darabokat készítenek, a közeljövőben pedig tervezik egy újrahasznosított anyagokból álló táskakollekció piacra dobását. E mellett a céljuk elkezdeni ruhákat készíteni és végre a most oly menő hátizsákok is felkerülnek a palettájukra.

http://antropos.hu/data/8836/2.jpg


Kattints és NYERD MEG a Make Design táskát az ANTROPOS.hu-n ITT!

A két lány egyedi kéréseket is teljesít, az állatos kollekció például épp a vásárlói igények, ötletek szerint bővül egyre nagyobbra.

A táskák, sálak – és rövidesen ruhák is – megtalálhatóak az Artushkában, a DIP vásárokon és természetesen a MAKE design Facebook oldalán, rövidesen pedig egy, fiatal tervezőket összefogó webshopon is. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére