2014. június 14. / 23:30

Szombaton DUBLIC szülinap az A38-on

MÜISZ & Antropos.hu present A38 Summer: Dublic Birthday Special
Hatalmas össznépi mulatság a Dublic szülinapján a legnagyobbakkal, Palotaitól Ninjabreakz-ig és Wondawulftól Dublic-ig!

DJ Palotait valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Számtalan év számtalán szavazásán nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Majd’ két évtizetes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai “underground” DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát lehetetlen meghatározni, drum and basst éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit épp a helyzethez illőnek érez.

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, dubstep, hiphop, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, midtempo-ról, moombahton-ról, drumstep-ről, vagy technóról akár. Zenéiket, saját edit-jeiket és mashup-jaikat folyamatosan olyan nevek játsszák Londontól Californiáig, mint Krafty Kuts, a Dub Pistols, a Stanton Warriors, Lady Waks, DJ Icey, Dj Palotai stb. 

http://antropos.hu/data/8819/3.jpg

Jellegzetes mixeik mindig óriási nemzetközi sikert aratnak, amelyre jó példa az is, hogy 2011-ben és 2012-ben a Dublic készíthette el a san francisco-i RIPEcast podcast egyik epizódját Elite Force, Krafty Kuts és Peo De Pitte után.  A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek, és jelenleg Palotai és Wondawulf mellett a már 3 éve futó Future Music klubest rezidensei és szervezői, amely havonta kerül megrendezésre a Corvintetőn. Többször felléptek már Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, FeelGood, Kingdom, Boombox szervezésű partikon és gyakran megfordulnak Budapest legnagyobb klubjaiban is, a Studio-ban, az UP! The Club-ban, a Dokkban, az Events Hall-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban megfordultak headliner-ként. 

http://antropos.hu/data/8819/2.jpg

Pályafutásuk eddigi legmeghatározóbb éve 2011 volt, amikor meghívást kaptak a Sziget Fesztiválra és a szerbiai Exit Fesztiválra is. 2012-ben meghívást kaptak a Balaton Sound, a Sziget és a Bónusz Fesztiválra is több külföldi fellépés mellett.  Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Miles Dyson, Funtcase, Krafty Kuts, Cutline, a Utah Saints, Sub Zero, A.Skillz, Dub FX, Bar 9, a Modestep, a 16Bit, Skism aka Ctrl Z, High Rankin, Crissy Criss, Gemini, Dodge & Fuski, Genetix, Munchi, Distinction, Komonazmuk stb.

 A budapesti Wondawulf DJ-ként és producerként tevékenykedik. A house-tól a trap-ig, a hip hop-tól a dubstep-ig, a moombahton-tól a drum & bass-ig és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak „jövőzeneként” írja le.

Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás: ez a hármas jelszó, aminek szellemében rendszeres klubesteket tart, lép fel az Univercity vagy a Future Music sorozatokban. A saját szervezésű partik mellett megszokott fellépője a hazai fesztiváloknak és bass music buliknak egyaránt.

Zenélt már együtt a mai elektronikus zene elismert előadóival, mint  Skrillex, Foreign Beggars, Knife Party, Benga, Flux Pavillion, Skism, Bar 9, 16 Bit, Caspa, Funtcase, Cutline, High Rankin, Bare Noize, Jakes, Cookie Monsta,  Crissy Criss, Borgore, Drumsouns & Bassline Smith, Calvertron, Crookers, Culprate, Pegboard Nerds, Dada Life, Dimitry Vegas & Like Mike,  Miles Dyson, Munchi, Heartbreak, csak hogy egy pár nevet említsünk.

Fellép: Palotai, Dublic, Wondawulf, Ninjabreakz djs

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére