A 10 éves lemezlovas

A New York-i Aiden Jude életkora mindössze 10 év, máris magáénak tudhatja első single lemezét, ami április 14-én a Beatporton jelent meg Tonight címmel.

A művész és zenész családból származó kis srác életében mindig is fontos szerepet játszott a zene, a legnagyobb inspirációt nagybátyja, a sikeres producer Dj Coleman jelentette, aki a ’90-es évek divateseményein bukkant fel először zenéivel. Aident különböző fórumokon az elektronikus tánczenei szcéna feltörekvő példaképének tartják, ugyanúgy, ahogy az alig 17 éves, platinalemezes Martin Garrixet. Ő maga is reméli, hogy sikerül kiköveznie egy járható utat a többi fiatal dj-producer számára, hogy – ahogyan ő is – azt csinálhassák, amit igazán szeretnek.

http://antropos.hu/data/8642/2.jpg

Első hivatalos kiadványa a Tonight a Beatportnál jelent meg, április 28-án kerül kiadásra a single remix változata egy kislemez formájában, amit egy show keretén belül ismerhet meg a közönség. Ezen kívül rendszeres fellépője a Los Angeles-i és New York-i klubéletnek, emellett ő nyitotta a kilencvenes években alakult hardcore rap formáció, a Mobb Deep Hollywood-i fellépését is.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére