2014. április 12.

NYERJ BELÉPŐT: Hybrid (UK) a Corvintetőn

Corvintető (Budapest, VIII., Blaha Lujza tér 1-2.)
Ismét egy valódi legenda érkezik a Be Massive és az Antropos.hu vendégeként a Corvintetőre: Hybrid! - aki a legutóbb teltházas bulin nagyon Massive szettet tolt, ismét hasonlóra számíthatunk! NYERJ BELÉPŐT!

HYBRID:
Chris Healings és Mike Truman a 90-as évek elején egyesítette erőit Hybrid néven, hogy a nemzetközi e-színtérre is betörjön atmoszférikus nu skool break produkciójával. Az Another Brick In The Wall című legendás Pink Floyd-számból készített Mike Truman-remix sikerét követőn 1999-ben jelent meg a Hybrid debütalbuma Wild Angle címmel, melyen az Oroszországi Föderáció Állami Szimfonikus Zenekara és Angelo Badalamenti állandó alkotótársa. 2003-ban készíette el második lemezét a Radiohead, a New Order, a Soulwax és számos klasszikus zenei mű inspirálta Morning Sc-Fi című albumot amit 2006-ban az I Choose Noise követett, melyet a Hybrid a legnagyobb zenei fesztiválokon,többek között a kaliforniai Coachella Valley Music and Art Festival-on mutatott be rajongóinak. Emellett amerikai sorozatoknak, hollywoodi sikerfilmeknek, készítenek nagyszabású filmzenéket. A budapesti fellépésen Chris Healings táncoltatja az egybegyűlteket.

RESISTANCE & STEVE THORPE (UK) [Lowdown & Dirty]:
2003 Első klub estjük a “Carry On” ahol minden hónapban olyan DJ-k mellett játszhatott, mint Elite Force, Rennie Pilgrem, Krafty Kuts, Rico Tubbs, vagy Soul of Man.
Resistance jelenleg társtulajdonos, rezidens DJ és promóterként dolgozik a Lowdown & Dirty club esten, amellyel elnyerte 2012-ben a Breakspoll Award “legjobb kis klub esemény” díját.
A mixeikben hallható Techno-Electro-Breakbeat-House egyveleg mindenkit kiváncsivá tett az utóbbi időben, kemény bass hangzása pedig teljesen ledöngöli a közönséget. Nagy fesztiválokon is játszottak továbbá a U&A Recordings csapatával, mint pl Wickerman Festival, Kendal Calling Festival, Parklife Festival, Eurocultured Festival és együtt pörgött Elite Force csapatával a U&A Boat Party afterparty-ján is.

http://antropos.hu/data/8563/2.jpg

METHA:
A BE Massive alapítója (2003) és rezidens!

MIRA:
A Be Massive csapat dj-je 2011 óta

Lucky 23:
RETROID Retroid első megjelenése óta, 2005-től aktívan jelen van az elektronikus zenei szcénában. Az évek során méretes diszkográfiára tett szert és számos rendezvényen lépett fel itthon és külföldön is egyaránt. Dj setjeiben és mixeiben a rá legjellemzőbb módon a progressive breaks hangzást képviseli.

◈◈ Be Massive infok
A Be Massive kikerülhetetlen név a hazai elektronikus zenei palettán. A tech-funk hazai ikonjának is méltán nevezhető DJ Metha 2003 őszén hozta létre party estjét, akkor még Breakbeat
Massive néven. Eltelt 10 év és ezalatt a partysorozat sosem korlátozta magát műfajokra, minden stílusból merített. A minőség és igényesség mindvégig megmaradt és a techno- break-tech house keveréséből létrehozott változatos hangzás és a sötét techno sem fog hiányozni a buliról :)

Fellép:
HYBRID (UK) – Chris Healings Dj Set, RESISTANCE & STEVE THORPE (UK) [Lowdown & Dirty]
METHA, MIRA, RETROID, LUCKY 23

Belépő: 1490 HUF

NYERJ BELÉPŐT ITT!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére