Koncert-boom az idei fesztiválszezonban

Prince. Iron Maiden. Prodigy. Faithless. Csak néhány azok közül a legendás külföldi előadók és zenekarok közül, akiknek a koncertjén az utóbbi években már élőben is bulizhattunk hazánkban. Ma már a vidéki fesztiválok, és a budapesti kisebb, eddig csak magyar bandákat hozó koncerthelyszínek is felvették a versenyt a Sziget egykori egyeduralmával. A sorozat pedig idén kirobbanó formában folytatódik.

A VOLT oldalán egész múlthéten ment a találgatás, ki lehet majd a rejtélyes világsztár, aki fellép a fesztivál bónusz-napján. Az általuk eddigi legnagyobb, legnevesebb fellépőnek kikiáltott zenekar valóban örömteli meglepetés volt: a Arctic Monkeys zárja majd a Lővér-kemping ajtaját július 6-án.

Az angliai indie-rock banda első alkalommal látogat el hazánkba, s beszervezésükkel egyúttal a VOLT on-line kívánságlistájának győztesét sikerült leakasztania a Gerendai vezette csapatnak. Egyetlen szépséghibája, hogy a fesztivál teljes időtartamára szóló bérlet erre a koncertre nem lesz érvényes. A bérletesek a március 7-én induló jegyértékesítés napján azonban nagy kedvezménnyel, 8990 Ft-ért, majd 9990, végül 10.990 Ft-ért vehetnek részt, de olyan háromnapos (péntek-vasárnap) bérlet is váltható majd, amely már eleve tartalmazza az Arctic Monkeys koncert napját is. A várhatóan nagy érdeklődés miatt március 7-én, pénteken déli 12 órakor Magyarországon és több európai országban is elindul a jegyértékesítés. A napijegy a kedvezményes időszakban 13990 Ft-ba kerül, április 15-től 14990 Ft, június 17-től pedig 15.900 Ft lesz.

Pár perccel azután, hogy kividámkodtuk magunkat a VOLT bejelentésétől, a The Offsping osztotta meg Facebook-családjával a hírt : „We’re headed to Szántód, Hungary for Pannonia Festival 2014 on Sunday, June 8” , miszerint június 8-án (Pünkösdvasárnap) Szántódon, a Pannónia Fesztiválon zúznak majd. Az angyalok városából érkező punk-rock nagyöregjeinek számító csapat ugyan megjárta már a 2009-es Sziget Fesztivál, de nagyon várjuk őket újra így 5 év távlatából is. A jegyekkel kapcsolatban egyelőre még nem közölt részleteket a PAFE, bízunk benne, hogy március folyamán már kiderülnek a jegy-és bérletárak is.

A Budapest Park is egyre húzósabb külföldi neveket felvonultató ízelítőt kínál az idei nyárhoz: június 14-én a new-yorki gypsy-punk istenek, a Gogol Bordello húzza majd el a nótánkat egy fülledt nyári szombatestén, 17-én pedig a Dropkick Murphys amerikai-ír kocsmapunkjától esik szét a Park színpada. 

Mi mást mondhatnék, csak így tovább! És akkor hol van még az idén 20 éves és ingyenes Hegyalja Fesztivál?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére