2014. március 21. /23h

NYERJ BELÉPŐT: BAR 9-nal ünnepeljük a 11 éves Antropos.hu-t!

FeelGood Presents: BAR9 (UK,Never Say Die Rec.) @ A38 (Budapest)
Eltelt egy év, újra elérkeztünk egy születésnaphoz. Idén is külföldi fellépővel ünnepeljük, BAR9 (UK)-nal az Antropos.hu kulturális online magazin születésnapját. Ezen az ünnepi esten fellép még a hazai pályáról Palotai, Dublic, B'Andre, Ster, Cartridge. NYERJ BELÉPŐT AZ ANTROPOS.hu-n ITT!

Eltelt egy év, újra elérkeztünk egy születésnaphoz. Idén is külföldi fellépővel ünnepeljük az Antropos.hu kulturális online magazin születésnapját.

Belépő: Első 50db 1000 HUF, Második 50db 1500 HUF, Elővételben és a helyszínen 2.000 HUF

NYERJ BELÉPŐT AZ ANTROPOS.hu-n ITT!

Tavaly egy emlékezetes teltházas bulival ünnepelte 10. születésnapját az Antropos.hu a Corvintetőn, de ismét eltelt egy év, idén az A38 hajón kerül megrendezésre a 11. születésnap.

Ennek apropóján érkezik újra Magyarországra a FeelGood prezentálásában a nemzetközi dubstep szcéna egyik legmeghatározóbb és legnépszerűbb formációja a BAR9, akik szinte már minden kontinensen letették a névjegyüket és több emlékezetes magyarországi bulin is túlvannak. Mellettük ütős hazai brigád emeli az est fényét a rangidős Dj Palotai, az energikus Dublic ikrek, valamint B’Andre, Ster és Cartridge személyében.

A BAR9 duó 2008-ban kezdte pályafutását, és jellegzetes hangzásvilágukkal hamar új szintre emelték a dubstep-et.
Több szerzeményük örökre beírta magát az elektronikus zene történetébe. Ki ne ismerné a UKF Youtube csatorna által is közismertté tett Piano Tune, a Midnight, a Motion, a Strung Out vagy az 1983 című zenéiket.

Rengeteg jól ismert remixet is készítettek az évek során többek között Example Kickstarts című számához, de a Nero, a Noisia, Datsik és a Foreign Beggars is dolgozott velük.

A BAR9 számára 2013 újabb fordulatot hozott, ugyanis SKISM saját kiadadójához, a jólismert NEVER SAY DIE-hoz szerződtette őket olyan nevek mellé, mint Zomboy, Dodge & Fuski, Far Too Loud, Eptic, 501 vagy Must Die!

2014. március 21-én tehát Antropos.hu 11. Születésnap az A38-on, ahol a hangulatért a BAR9, PALOTAI, a DUBLIC, valamint B’ANDRE, STER és CARTRIDGE felel.

Várunk mindenkit szeretettel!

http://antropos.hu/data/8428/2.jpg

Elővételes Jegyek: http://www.a38.hu/hu/jegyvasarlas/program/bar-9-uk-palotai-dublic-b-andre-ster-cartridge

Köszönet a támogatásért:
Antropos.hu, FUNZINE, MŰISZ iskolaszövetkezet, Partyspace.hu, PartyNews, EpicMedia.hu, PartyPrint, Phenomenon, Soundhead, Signal, GPS Clothing

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére