A vonalkód jelzi a világvégét?

Mennyire igazak az összeesküvés-elméletek?
A vonalkódok jelzik a világvégét? Elszámolták az egyiptomi civilizáció kialakulását? Cadillacet vezetnek az UFO akták őrzői? A mobiltelefon használata rákbetegséget okozhat?

Az összeesküvés-elméletek középpontjában általában olyan közéleti felfogás áll, melyeket leplezetlen csoportok készítenek megfejthetetlen rejtélyek vagy események boncolgatására. A történelem során rengeteg ilyen hipotézis halmozódott fel, melyeknek igazságtartalma nem minden esetben bizonyított.
 
A vonalkódok mögött bújik meg a világvége, állítják az összeesküvés-elméletben. Sokan a sátán számának titulált 666-os jelzés miatt gyanítják ezt, ami rendkívül sűrűn előfordul a számjegyekkel ellátott kódokban. Számos elgondolás szerint, így a gonosz közelebb férkőzik az emberekhez, és minél több vonalkódot gyártanak, annál kevesebb időnk marad a végítéletünk kihirdetéséig.
 
A Szfinx eredetével kapcsolatban is ellentmondásokat találtak ki az összeesküvők. Megkérdőjelezték az egyiptomi civilizáció életkorát, úgy gondolják az atlantiszi faj élt korábban ott, és a piramis alatt értékes kincsek fedezhetőek fel a több mint 10.000 éves vízlégzéssel rendelkező fajtól, akik Poszeidóntól származnak.
 
Egy elmélet szerint élnek szürke bőrű, mindig fekete ruhát viselő lények, akik azért vannak a Földön, hogy az UFO-k bizonyítékait megsemmisítsék. Leggyakrabban Cadillac-et vezetnek és mozgásuk darabos, akár a robotoké. A Man in Black jelenség tagjai akkor tűnnek fel, amikor csészealjak repülnek a levegőben. Valószínűnek tartják az Új Világrend megalakulását, mely titkos társadalmi osztályok szerveződéséből jön létre. Elsődleges céljuk, hogy hatalmuk felhasználásával a világ népességét csökkentsék, de csakis a Földünk megmentése végett.

http://antropos.hu/data/7964/2.jpg
 
Természetesen találunk olyat is, ami igaznak bizonyult az évek során. Korábban megjósolták, hogy a tudósok tudományos téziseik bizonyításához, tökéletesítéséhez több millió állaton fognak kísérletezni. Ez valóságossá vált, ugyanis évente körülbelül 100 millió állaton végeznek teszteket különféle laboratóriumokban. A legelkeserítőbb, hogy mindössze 6%-át csinálják orvoslási célra, a többit kozmetikumok próbatételére használják.
 
Beigazolódott, hogy az ATM automaták arcfelismerő programot fognak alkalmazni. Ohio-ban megalkottak egy olyan bankautomatát, mely beépített biztonsági rendszerének köszönhetően arcfelismerő szoftverrel rendelkezik és felépítésében legfőképpen számítógépre hasonlít.
 
Hiteles állítás volt, hogy a fluorid káros a fogakra. Amerikában az Egészségügyi Minisztérium és Környezetvédelmi Ügynökség szerint, ha a gyerekek nagy mennyiségű fluoridot visznek szervezetükbe, fogaikon gyorsan kirajzolódhatnak csíkok és foltok.
 
Legfrissebb tanulmányok szerint a mobiltelefon használata rákbetegség kialakulásához vezethet. Néhány évtizeddel ezelőtt csak egy légből kapott teóriának vélték, azonban 2013-ban a tudományos kutatások is kezdik alátámasztani ezt az elképzelést. A kutatók szerint, ha naponta több mint fél órán keresztül kommunikálunk telefonunk segítségével, 10 éven keresztül, akár 40 %-kal megnövelhetjük az agydaganat kialakulásának veszélyét.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Spiritusz

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére