Tavaszi dizájntárlat

Nyílt nap a KIBU-ban
Érdekel, mi a kapcsolódási pont mérnökök, designerek és művészek között? Szeretnéd tudni, mi jöhet létre, mikor e három terület alkotói közös munkába kezdenek? Esetleg saját magad is „megkóstolnád" ennek a közös munkának a gyümölcseit? Ha igen, akkor neked is ott a helyed a budapesti tech-boszorkánykonyhában 2010. április 29-én! A Magyar Telekom innovációs laborjának, a Kitchen Budapest-nek a nyílt napja ezen a napon, déltől este 8 óráig tart.

A nyílt nap garantált jó szórakozást jelenthet mindazoknak, akik élnek-halnak az olyan kütyükért, melyek nemcsak okosak és hasznosak, de még dizájnosak is. Megismerkedhetsz például a már a Pecha Kucha Night-on is bemutatkozó Nighmo-val, mely egy mozgásra bekapcsolódó, gumiszerű anyagból öntött, ölelgetnivaló formájú fényforrás. Kipróbálhatod a morzézó versbabot, vagy az egészséges életmód jegyében egy speciális program segítségével lemérheted, vajon az egeredet mozgatod többet egy nap a szobában ücsörögve, vagy a lábadat a szabadban?
A SubMap-pel megrajzolhatod saját egyéni térképedet, vagyis megtudhatod, például Budapest térképe hogyan „torzul” azáltal, ahogyan te magad használod a várost – hova mész gyakrabban, hova keveset, vagy hol nem voltál még soha. London után először Budapesten, a KIBU-ban láthatod a LANdelion-t – vagyis netpitypangot – is, az online közösségi térben való információáramlás szemléltetőeszközét, melynek fényjátékát, hangját és rezgését saját magad idézheted elő egy apró fújással, vagy az Aquaglitch rendszer segítségével vízhullámokat alakíthatsz át digitális jellé, melyből aztán képi- és hangrendszerek teremtődnek. De, ha éppen ahhoz van kedved, Facebook kártyajátékkal pihentetheted kütyütesztelésben megfáradt tagjaidat, vagy beszélgethetsz a KIBU dolgozóival, tervezőivel, alkotóival.

A bemutatásra kerülő tárgyak sora természetesen így még nem teljes, hiszen számtalan érdekes program, dizájnelem és okosság várja a látogatókat a KIBU-ban. Menjetek, játsszatok, szórakozzatok, okuljatok!

Kitchen Budapest Nyílt Nap, 2010. április 29. 12.00-20.00.
Kitchen Budapest, IX. ker., Ráday u. 30. – bejárat a Biblia köz felől

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Képző

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére