Dj Flower

Nem sok dj-nek tudjuk a mellbőségét illetve a csípőméretét, de Voksán Virág - az ex-playmate - azok közé tartozik, akik ezt is elmondják ha kérdezik. Mi leginkább a zenével és a dj-zéssel kapcsolatban faggattuk...

-Mikor és hogyan kerültél először kapcsolatba a zenével?
-Már kislány korom óta rengeteg zenét hallgattam, és már akkor próbáltam énekelni is őket, amikor még nem is tudtam angolul. Azóta túl vagyok egy angol felsőfokú, és egy üzleti felsőfokú nyelvvizsgán, meg éltem Amerikában is egy évet, így már ez sem jelent gondot… :)

-Hol, hogyan kerültél kapcsolatba a lemezjátszóval?
-2007 év elején a BNV-n háziasszony voltam a motorkiállításon, és ott álltam be először a keverő mögé, akkor még csak poénból. :) Ekkor még nem volt gyakorlati tudásom a keverésben, viszont szép tömeg gyűlt össze a stand körül az én kis műsoromra. Azt nem tagadom, akkor inkább még a látványnak köszönhettem, semmint a zenének. Ekkor volt az a pillanat, amikor is elhatároztam, hogy én ezt meg akarom tanulni és ezt szeretném csinálni.

-Milyen zenei stílusokkal kezdted dj-pályafutásod, hol, mikor?
-Eleinte slágeresebb zenékkel kezdtem, a debütáló bulim Siófokon volt a Palace-ban 2007 nyár elején, de mostanában kezdek elmenni a kicsit keményebb zenék felé, de még mindig az electro-house vonalon mozgok, és a slágeresebb zenék sem maradnak ki azért teljesen. Szeretem a régi ismert zenék vadi új electro-s remixeit, feldolgozásait is. Mostanában nagy kedvenceim közé tartozik John Dahlback.

-Otthon milyen zenét hallgatsz?
-Változó. Van, hogy light-osabbat, van hogy keményebbet. De a slágerzenéket általában már hamarabb megunom, mint hogy slágerré váljanak, mivel én már hamarabb elkezdem játszani ezeket.

-Mi volt a legnagyobb party-élményed?
-A leglátványosabb buli, amin voltam, az 2007 nyarán Ibizán Carl Cox bulija volt. A hatalmas tömeg, ahogy tombolt, és egy hatalmas leplet is leengedtek a tánctérre felülről, ezután az emberek a kezükkel tartották, és mindenki a hatalmas lepel alatt tombolt tovább. Nem semmi látvány volt. Ha láttátok Tiesto: Adagio for strings című klipjét, na az is hasonló feeling, óriási!

-Hol/mikor találkozhat Veled legközelebb a közönség?
-A web oldalamon fel vannak tüntetve az aktuális fellépéseim dátumai, és helyszínei. Főleg vidéken játszom, a színvonalas discokban, de Budapesten is játszottam már sokszor.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Ezt is ajánljuk

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére