Pillanatok Herczeg kollekciójából

A nagyvárosi dandy
Valljátok be, kedves olvasók, ti is úgy vásároltok meg egy-egy göncöt, hogy akkor ott ?beleszerettek?. Illik a stílusunkhoz, a személyiségünkhöz, a mindennapjainkhoz. Minket mutat meg. Most bemutatok nektek egy srácot, van ízlése és csudaremekül néz ki a nap minden órájába. Laza, vicces és tud valamit...

Az ő kedvenc tervezője Herczeg, igen-igen az ?A? Herczeg! A nap minden szakába tud felvenni olyan ruhát az általa beszerzett kollekcióból, ami épp ott baromi jól néz ki. Lássuk, szép sorban.

Jobb lett volna a kakaó…

Reggel, még kómásan, az első kávé közben, mi is lehetne, mint egy laza vászonnadrág, amire a kedvenc száma van rányomva… misztikus? Igen, a 33-as! Különleges emberek, akik ezt a számot kedvelik. Önzetlenek és szeretetre méltóak, bölcsek. Ez a típus romantikus, naiv, áldozatkész és tiszta lelkű. Sosem hazudna senkinek! Annyi csak a hibája, hogy olykor a föld felett jár pár centivel.

Vajon miért vonzotta Dalit a japán művészet?

Miután a narancssárga és a kávé felturbózta energiáit, indulhat a meló. Hiába bontja a földet légkalapáccsal, azért a művészet ott van a mindennapjaiban, ez a Dali póló feldobja, még a legnagyobb kánikulában, a bitumen fájóan orrfacsaró bűzében is, és már indulhat is haza, de előtte még, vesz néhány hozzávalót a vacsorához, persze, hogy megint a narancsszín dominál, hiszen a meló után energia kell és ez ebből a színből árad a leginkább.

Azt az almát még leszedem a fáról.

Laza eleganciával veszi semmibe, hogy papírzacsijából gurulnak a kerekded gyümölcsök.

Szívem, ez a város teteje!

Mire szívszerelme hazaér, a gyümölcsbólé és a pezsgő készen áll, egy kis tetőteraszos beszélgetésre, ami ebben a spanyol hangulatú szerkóban akár romantikusra is sikeredhet…

Az ott a szájlisztom?

Aztán irány a közeli romkocsma és sörözés a haverokkal! És már itt is van az igazi nagyvárosi dandy éjszakája, oldalán a szerelemmel, forgatag, csillogás, pezsgő.

Védve vagyok.

Mi kell még!? Íme egy igazi Herczeg rajongó, aki mindig tudja, hogy mit kell kivenni a gardrobe-ból. És ti tudjátok? Ha nem, akkor javaslom művelődjetek!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére