Nagy Fehérség

Most gondold el! Adott a helyszín: Alaszka. Mínusz 20 fok, az is csak akkor, ha kivételesen kisüt a nap. Vagy te, egy szerencsétlen, középkorú, utazási ügynök, totális csődtömeg. Mind emellé van egy szerető feleséged, aki egy kicsit lökött, jobban mondva igazoltan bolond. Kezelhető lenne, viszont nincsen rá pénz. Volt egy bátyád, szép nagy biztosítási összeggel fedezve, míg nem pár éve nyomtalanul eltűnt, ám holttest nincs, pénz viszont van, csak egyelőre nem nálad. Te mit tennél?

Ugye-ugye?! Bizony ám, Paul Barnettnek, a film főszereplőjének is eszébe jutott. Ám még csak itt indul a helyzet komikuma. Nem olyan egyszerű elhitetni valakiről, hogy a bátyád, amikor még te sem vagy benne biztos, hogy valóban meghalt, és mindemellett egy őrület határán álló biztosítási ügynök is az ellenkezőjét állítja. Persze hullát sem olyan könnyű szerezni, hiszen ahhoz előbb valakinek meg kell halnia, és lehet, hogy annak, aki megölte, más szándéka volt vele. A történet egyre csak csavarodik, sőt összekuszálódik, és mindeközben olyan poénokat kapsz, hogy azt se tudod, a szék melyik karfájára dőljél.
Természetesen ez csak kitaláció, így nem is baj, ha nem minden szál kapcsolódik, és maradnak megválaszolatlan kérdéseink. Ha átadjuk magunkat a vígjáték sodrásának, akkor kellemes kikapcsolódást nyújt ez a darab. Humor van benne bőven, nem csoda olyan színészek mellett, mint Robin Williams, Holly Hunter és Woody Harrelson, és egy olyan rendezővel, mint Mark Mylod, akinek előző munkája az Ali G Indahouse volt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére