2014. október 16.

Meztelenkednek a diplomaták a GMK-ban!

Meztelen Diplomaták koncert
A vénasszonyok nyara a banda nagy örömére beköszöntött, így tervükhöz híven mutathatták be a napokban a nyári élményekből összerakott új klipjüket! Ez azonban csak előfutára a 16-án megrendezésre kerülő koncertnek, amely mindenkit garantáltan ösztönözni fog a nyár vad emlékeinek felidézésére!

Idén először dobogott a banda talpa alatt a gerenda a Fishing on Orfű és a Bánkitó Fesztiválon. A nyár nagy kalandjainak mozzanatait kamerával dokumentálták, ezeket láthatjuk viszont a Hogyha velem című klipben. A felvételért nagy respect jár Skublics Gergőnek (Füredi és a Dánok-on is dolgozott korábban), illetve a csapat gitárosának, Seltsam Jánosnak az utómunkálatokért. Jani a következőképpen nyilatkozott a road movie-val kapcsolatban: „A koncepció az volt, hogy a Fishinges és Bánkitavas fellépéseinkből készült klipet majd a késő őszi, tél-eleji hidegben jelentetjük meg, hogy majd visszacsempésszünk egy kis nyarat a nagy hidegbe. Aztán az elmúlt héten hirtelen annyira nyár lett megint, hogy úgy éreztük, most van itt az ideje megmutatni mindenkinek.”

http://antropos.hu/data/9130/2.jpg

Korábban is készített már a zenekar ehhez hasonló videót, azt azonban nem kishazánkban, hanem ciprusi útjuk alkalmával örökítették meg. Végtelenül sajnáljuk őket ezért, node most együtt örülhetünk velük itthon és még jobban a következő vicces sztorinak: „Egyetlen dolgot sajnálok csak, hogy nem készült használható felvétel az első Fishingünk legemlékezetesebb jelenetéről, amikor a 30Y koncert alatt a toi-toi-okban kerestem Matyi telefonját, amiről csak annyit mondott, hogy beleejtette az egyikbe. Aztán másnap visszatértünk a tett színhelyére és két segítőkész biztonsági őrrel és néhány érdeklődővel együtt kihalásztuk az elveszett telefont. Azóta is boldogan használja.”- Meséli Jani.

A fesztiválszezon végeztével a srácoknak új dalokra is futott erejükből, ezeket először hallhatja a közönség csütörtökön. Wuhúúú! Előttük a Petőfi Rádióból és a VIVA TV-ből ismert sub pop bandáé, a Kiddoé lesz a terep, hogy bemutassák a napokban megjelenő kislemezük anyagát.

Nem lemaradni, Beach Pop bulira fel!

Időpont: 2014. október 16. 21:00
Helyszín: Gozsdu Manó Klub, 1075 Budapest, Király utca 13.

Beugró: 800 HUF

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére