2014. október 24. / 19h

Boggie lemezbemutató az A38 hajón

Parfüm című dalát több mint 25 millió ember látta világ szerte. Október 24-én lemezbemutató az A38 hajón!

Csemer Boglárka Boggie 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, de igazán ez év januárjában lett hangos a fiatal énekesnőtől nem csak a hazai, de a világsajtó is. Parfüm című dalát több mint 25 millió ember látta világ szerte. A rajongóknak nem kell sokáig várni az új dalokra! Októberben megjelenik Boggie második lemeze, melynek dalait az A38 hajó közönsége hallhatja először.

Csemer Boglárka, azaz Boggie a fiatal jazzénekes-generáció egyik legtehetségesebb és persze legüdébb jelensége. De Boggie nem csupán énekesnő: dalszerzőként sajátos dzsesszes-sanzonos-popos világot épít, amit állandó alkotótársával, Sebestyén Áron zongoristával hozott létre. Kedves, könnyed, barátságos, ám mégsem felszínes dalaikat napok múlva is dúdolgatjuk, Boglárka pedig a maga kisugárzásával, bájával, csengő hangjával érzelmekkel és gondolatokkal teli univerzumba kalauzol minket.

http://img.gawkerassets.com/img/19d4jf3hk4m35gif/ku-xlarge.gif

Boggie sokáig élt Franciaországban, minden bizonnyal innen a sanzon szeretete és a műfaj mély ismerete. Később a Csillag születikben tűnt fel, és a Francia Intézet meghívására részt vett/vesz az Országos Sanzonverseny zsűrijében. Első nagylemeze tavaly jelent meg, ám az igazi, robbanásszerű világsikert egy ötletes és szellemes videóklip hozta meg. A tavaly decemberben elkészült klip egy fiktív Photoshop-retusálási műveletet mutat be, nem máson, mint magán a művésznőn. Az egyedülállóan ötletes film robbanásszerűen terjedt a nemzetközi zenei-, dizájn- és techblogokon, amíg a mainstream média is felkapta. A végeredmény: egy több milliós nézettséggel bíró klip, rengeteg megkeresés, interjú és hatalmas közérdeklődés.

Pedig Boggie jóval több, mint a Parfüm című szám, és az ahhoz készült klip. Az A38 Hajón tartott koncerten az is kiderül, hogy rendkívüli muzikalitással megáldott énekes-dalszerzőről van szó, akinek páratlanul gazdag, franciás-jazzes-sanzonvilága igazán érdemes a felfedezésre.

A zenekar tagjai
Csemer Boglárka – ének
Sebestyén Áron – zongora
Szabó Tamás – dob
Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló, basszusgitár
Lee Olivér – gitár

Cikkünk a klipről >

Boggie interjúnk ITT olvasható >

http://antropos.hu/data/8324/2.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére