2014. szeptember 17-19.

Elindult az Egyetemi Napok

Az ANTROPOS.hu támogatásával
Megnyitja kapuit az ősz legnagyobb hallgatói bulija, a VIII. BME Egyetemi napok!

A helyszínen napok óta szorgoskodnak az építők, a sátrak és színpadok felállításánál már az utolsó simításokat végzik, hogy minden adott legyen 3 nap önfeledt szórakozáshoz.

A sok-sok zenei fellépő mellett az Egyetemi Napokon minden nap más-más program részese lehetsz, míg az esti koncerteket várod. A keddi Önkéntes Napon nemcsak a fesztivál területét, hanem az egész XI. kerületet megszállják majd a diákok. A programra szeptember 16-án, kedden reggel 8 órakor lehet jelentkezni a gyülekező helyszínén, a Goldmann György téren. A diákok a kerület intézményeiben, parkjaiban fognak felújítási, területrendezési és takarítási munkákat végezni, amivel kellemes környezetben, jó társaságban segíthetnek a kerület közösségeinek.

http://antropos.hu/data/9063/2.jpg

Szerdán a sporté lesz a főszerep, a Budapesti Egyetemi Sportnapon mindenki megtalálhatja a számára leginkább testhezálló sportágat. Egyénileg vagy csapatban, földön vagy levegőben, füvön vagy aszfalton… – csak bírd szusszal! A BME Sporttelepére, illetve a BME Sportközpontba reggel 8 órától délután 15 óráig minden előzetesen, vagy helyszínen regisztráló, valamint diákigazolvánnyal rendelkező hallgató ingyenesen léphet be, és a kapacitások függvényében akár több mint 40 sportágban próbálhatja ki magát.
Labdarúgás, squash, tenisz, strandröplabda, streetball, laser-tag, kidobós, kubb, aerobic, amerikai foci, atlétika, biciklizés, csocsó, darts, falmászás, tollaslabda, fekvenyomás, floorball, frizbi, kempo, kettlebell, kondi, krav-maga, pingpong, pom-pom, rekeszmászás, rodeóbika, roller, sakk, sörpong, spinning, zumba… Te melyiket választod?

A záró, csütörtöki nap egyben a BME Diáknap is, és a kiélezett tudásfelmérő és ügyességi próbákon keresztül kiderül, hogy melyik kar hallgatói győzedelmeskednek a többi felett, valamint megismerhetitek a frissen választott új diákrektort is.

Készüljetek, mert felejthetetlen 3 nap vár rátok! A reflektorfény az Infoparkra irányul, ott lesz a diákélet színe-java, a külföldi sztárvendég SIGMA és a magyar zenei élet legjobbjai. A nyáron bejáratott fesztiválkellékeket a táskába, jegyet a zsebbe és irány a VIII. BME Egyetemi Napok!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére