2014. szeptember 12.

Summer closing az A38 hajón

Palotai, Ludmilla, Dublic és Wondawulf in da house
Menthetetlenül itt az ősz és újabb 8 kánikulamentes hónap, de a téli álom előtt az A38 még egy utolsó, felejthetetlen nyárzáró bulira csábít. PALOTAI, LUDMILLA, a DUBLIC ikrek és WONDAWULF a hajón!

Menthetetlenül itt az ősz és újabb 8 kánikulamentes hónap, de a téli álom előtt az A38 még egy utolsó, felejthetetlen nyárzáró bulira csábít: péntek este újra átélhetjük a nyár legjobb pillanatait. Bulizzunk egy hatalmasat az elmúlt évszak legjobb zenéire, hogy méltóképpen zárjuk le ezt az őrült nyarat!

Az este hangulatfelelősei, PALOTAI, LUDMILLA, a DUBLIC ikrek és WONDAWULF bejárták az országot az utóbbi hónapokban és hol együtt, hol pedig külön-külön léptek színpadra és ugráltatták meg az éppen aktuális közönséget. Szinte az összes fesztiválon bulizhattatok valamelyikük szettjére határon innen és azon túl is: VOLT, Balaton Sound, Sziget, Pafe, B my Lake, Strand és megannyi másik buli ahol hallhattuk őket.

http://antropos.hu/data/9045/2.jpg

Most a nyár utolsó bulijára egy speciális szettel készülnek, magukkal hozzák a nyár legizgalmasabb zenéit és a legfrissebb szerzeményeiket az EDM-től a twerk-en és break-en át a drumandbass-ig. Hogy mire számíts, az a tavalyi Summer closigról készült videóból nagyjából kitűnik. És a várakozás szerint az idei még ennél is ütősebb lesz:

2014. szeptember 12-én pénteken mindenkit vár az A38 SUMMER CLOSING!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére