Nyerj pólót: We believe in Moi Moi

Minden komolyabb vagy kevésbé komoly számítógépes művész életében eljön a pont, hogy rájön, egy szép, mókás, komoly, szögletes, kerekded és még sorolhatnánk hányféle betűtípus az önkifejezés legjobb eszközét nyújthatja. Az ezekkel való kisérletezésből nőtte ki magát a Moi Moi márka. Jenny Sophie teljesen véltelenül, pusztán hobbit keresve talált el tökéletesen egy épp útjára induló divathullámot, ami nem más, mint a feliratos pólóké. NYERJ PÓLÓT ITT!

Minden komolyabb vagy kevésbé komoly számítógépes művész életében eljön a pont, hogy rájön, egy szép, mókás, komoly, szögletes, kerekded és még sorolhatnánk hányféle betűtípus az önkifejezés legjobb eszközét nyújthatja. Az ezekkel való kísérletezésből nőtte ki magát a MoiMoi márka. Hasznos Jenny Sophie teljesen véletlenül, pusztán hobbit keresve talált el tökéletesen egy épp útjára induló divathullámot, ami nem más, mint a feliratos pólóké.

Azért először röviden arról, ki is a tervező: Hasznos Jenny Sophie egy tipikus Z-generációs lány, aki sok mindenbe belekóstolt már, külkeren tanult, vagyis még egy-két tárgya hiányzik a diplomához, hiszen sok évig nemzetközileg elismert modell volt. A tervezéshez párja, a Yakira tervezőjének hatására került közel, aki nagy örömmel fogadta, mikor úgy döntött, számos feladata mellett hobbiként pólókat fog készíteni.

A Facebook oldala nagyon sokat elárul, én magam, természetesen azon kívül, hogy szuperek a feliratok, azért kedveltem meg a márkáját, mert nagy hangsúlyt fektet a vevőivel való kommunikációra, mert egy bohókás, vidám életstílust közvetít, a célja az is, hogy a hozzá hasonló személyiségű, stílusú lányokat gyűjtse maga köré, hiszen nekik szól ez a márka, ő maga is szívesen hordja a darabjait.

Tavaly ősszel találkozott Kléner Lynnie, akivel együtt kezdték el a Moi Moi pólók készítését, és ugyan a kivitelezés első sorban Sophiehoz tartozik, szintén tervez pólókat. A francia dolgok iránti lelkesedés sem a divattal jött, hanem mondhatni, vele született, hiszen Párizsban született és nevelkedett. A pólókészítéssel a célja első sorban az volt, hogy örömet szerezzen az embereknek, így nagyon szívesen készít egyedi darabokat, ami talán a legextrémebb, hogy sokszor rugdalózókat kérnek tőle, amiket ő is szívesen ad barátnői babáinak.

http://antropos.hu/data/9041/2.jpg

Kattints a képre és NYERJ MOI MOI pólót!

Az első pólók elkészülte után rövidesen már az Ourstyle Boutique-ban is lehetett kapni őket, Szlovákiába, Szerbiába, de még Párizsba is rendelnek pólókat tőle, első sorban mégis a facebook oldallal és az azon keresztüli rendeléssel foglalkozik.

A néha egészen egyszerű szövegek bohókás betűtípusokkal kombinálva igazán menők, és az biztos, hogy a Moi Moi cuccokból nem jön annyi szembe az utcán, mint ha egy áruházláncban vennétek hasonlót. A minőséget pedig össze sem lehet hasonlítani, a kis számban varratott, digitális nyomással készült pólók igazán klassz darabok.

Az utóbbi időben főállása és az iskolai kötelességek miatt egy kicsit kevesebbet foglalkozott a Moi Moi-val, de a nyáron újra komolyabb munkába kezdett, ennek első eredménye a vásárló saját instagramnevét viselő póló és reméljük még sok hasonló ötletes darab fogja követni.

http://antropos.hu/data/9041/3.jpg

Kattints a képre és NYERJ MOI MOI pólót!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére