Tíz előzetes, ami jobb, mint maga a film [VIDEÓ]

Biztos vagyok benne, hogy az olvasók jó része is járt úgy, mint én. Felcsigázta egy film trailere, majd annak hatására meg is nézte a művet, de az csak egy nagy pofonként érte. Ezért most jöjjön egy lista, aminek a tagjai izgibbek, mint az alkotás, amit reklámoznak.

10. Wild Wild West: Van egy fél pucér Will Smithünk, egy mindig jó Kevin Klineunk, és egy olyan soundtrackünk, ami eszünkbe jutatta Mr. Smith zenei karrierjének a csúcsát. Ja, és még egy steampunk szerkentyűt is látunk, ami még a legválogatósabb nézőt is kíváncsivá tette. Mind ezek ellenére a film csak egy közepes élmény volt, végig kínosan tekintettek a nézők a képernyőre, egyszerűen kínos volt, a steampunk izével együtt.

9. Battle: Los Angeles: A bemutató jó munkát végzett, felépíti egy nem mindennapi alien invázió képét. Egyértelműen egy olyan globális támadásról van szó, ami évek munkájába telt megtervezni. Legalábbis így tálalták. Látunk bombákat, géppuska töltények szállingózását, szorult helyzetben lévő katonai erőket, nehéztüzérségi támadásokat. A speciális effektek is első osztályúnak tűntek. A film viszont már kevésbé volt ilyen lebilincselő.

8. Prometheus: Az alien franchise fanjai egy előzmény ötletétől azonnal izgatottak lettek, pláne hogy Ridley Scott foglalata el a rendezői széket. Őszintén: ki ne akarná látni, hogy hogyan kezdődött az egész alien dolog. Akárcsak az 1979-es elődje, a trailer nagyon látványos, de tartalmaz ilyesztő jeleneteket és még Fassbender, Idris Elba és Charlize Theront is látjuk. Akárhogy is, ez a sok királyság a filmbe már nem jutott el.

7. Star Wars – The Phantom Menace: Ha már régóta vár előzményekről beszélünk, ez a bemutató „nerdgasmhoz” segítette nézők sokaságát a galaxisban. Fanok szíve tömegesen kelt el, ahogy a trailer haladt előre, plusz benne van Joda, Obi-Wan és a kis Anakin/Darth Vader. Az előzetes biztosított minket arról, hogy a dolgok amiket a Star Warsban szeretünk, ebben is jelen lesznek. Ó de mi lett a vége.

6. Terminator Salvation: A trailer szerint, az „ítéletnap” végül eljött, és John Connor a lázadás vezetésének az élére kerül a robotok ellen. Egy király végkifejlettnek látszott a trilógia kedvelőinek, hogy lásság, miért érte meg Connorért harcolni. És emellett az effektek is jóknak tűntek. Sajnos a film legérdekesebb hozománya a Christian Baleről kiszivárgót hangfelvétel arról, hogy a forgatáson tombol.

5. Sucker Punch: Képesek voltunk átlépni Calra Gugino furcsa akcentusát az előzetes elején, mivel a marhajónak ígérkezett. Olyan volt, mint a 300, a sin cityinek kombója, és ki ne akarna gyönyörű nőket látni, miközben természetfeletti lényekkel harcolnak. A film potenciákkal telinek tűnt, de ez mind kárba ment. Egy vacak cselekmény, borzasztó drámafokozással. Lehetett volna sokkal jobb.

http://antropos.hu/data/9019/2.jpg

4. Transformers – Revenge Of The Fallen: Tudjuk, hogy mire kell számítani, mikor Michael Bay neve tűnik fel a trailerben, de ez nem ok arra, hogy ne reménykedjünk valami fantasztikusban. Valóban, a bemutató elkapja a film legjobb részét: király effektek, Megan Fox gyönyörét és Shia robotokkal vitázik. Ez minden. Nem fogok hazudni, a filmnek vannak jó pillanatai, de úgy látszik, hogy ezek mind benne is vannak az előzetesben.

3. Spider-Man 3: Ja láttuk Sandmant és a sztorit Harryvel és Marie Jane-el,de amit a rajongókat tényleg látni akartak, az Venom. A trailer egy sötét és kínokkal teli pókembert mutat be, aki az ellen küzd, hogy ne váljon gonosszá. Több ellenséget is le kell győznie egyedül, beleértve önmegát is, de még ezekkel együtt se tudta a film megoldani, hogy ne ásítozzunk üléseinkben.

2. The Last Airbender:
Ez a film bukásra volt ítélve a kezdetektől, de a trailer adott nekünk egy kis reményt. Őszintén, néhány effekt elég menőn nézett ki és sok elemhajlítás láthatunk az léghajlító nyíltetoválással együtt. A bemutatót nézve az emberek elhitték pár másodpercig, hogy van remény. Sajnos a film egy katasztrófa volt.

Sok film nem került be listára, mint például a 2012, a Pearl Harbor, a Superman Returns vagy a Tron: Legacy, de az első elég erős okokból áll a helyén, ez pedig nem más, mint:

1.Godzilla: Nézők komolyan reménykedhettek valami fantasztikusban és epicben a trailernek hála. Valahogy egy öreg halász felzavarja godzillát békéjéből és elindul a rombolás. Nem csak hogy jónak tetszett, még a kíváncsiságunkat is sikerült tovább csigázniuk a szörny szemével és ezzel feledteti velünk azt, hogy mennyire borzasztó film is ez. Mert teljesen biztos, hogy ha a bemutató Matthew Broderickel és az ő bénázásával lett volna tele, nem hozott volna olyan nagy bevételi számokat.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére