Galaxis őrzői Magyarországot is leigázták

Az idei év legváratlanabb sikerét hozó Disney-film itthon sem okozott csalódást, az első nap eredményei alapján a film minden idők legjobb Disney nyitónapja, minden idők legjobb Marvel nyitónapja, valamint 2014 legerősebb nyitónapja  címekkel büszkélkedhet, több mint 23 ezer nézővel és 33 millió forint mozis bevétellel. 

A James Gunn által rendezett, Marvel képregényből készült látványos sci-fi film az idei nyár egyik váratlan meglepetésének bizonyult, az Egyesült Államokban két héttel ezelőtt bemutatott alkotás bevétele mostanra meghaladta a 330 millió dollár bevételt világszerte. A Chris Pratt és Zoe Saldana főszereplésével készült Galaxis őrzőit a hazai és a külföldi kritikusok is szinte kivétel nélkül imádták, többen is a Csillagok háborújához hasonlították. 

http://antropos.hu/data/9004/2.jpg
 
Itthon is fokozott várakozás előzte meg A Galaxis őrzői bemutatóját, az augusztus 14-i premier első adatai szerint pedig 2014 eddig legnépszerűbb filmje érkezett meg a mozikba,  idén még nem volt olyan alkotás, amelyre a premier napján országszerte több mint 23 ezren váltottak jegyet.  Összehasonlításként, az idei év legsikeresebb Marvel filmje, az Amerika kapitány – A tél katonája esetében ez a szám 8.958 eladott jegy volt az első napon és 52.603 az első hétvégét követően.
 
A Galaxis őrzői folytatása várhatóan 2017-ben érkezik, a rendező ugyanis rögtön a sikeres premier után belekezdett a második rész forgatókönyvének megírásába.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére