Kellemes borok és ételek

Edvino, a barátságos borbár

Bisztró és borbár a Kolosi tér mellett
Sokat beszélnek és beszéltünk mi is a Kazinczy vagy a Dob utcáról, és úgy általában a pesti bulinegyedről, pedig Budán is egyre több jó helyre találhat az ember. A trópusi vihar elől az Edvino Borbár és Bisztróba menekültünk be végül, és milyen jól tettük!

Ahogy a nevéből már kitalálható, az Edvino specialitása elsősorban a borok, illetve az azokból készül kis- és nagyfröccsök, ezek mellett azonban csodás ételeket is szolgál a hely: királyrákot, többféle krémlevest, vagy éppen reggelihez illő harapnivalókat, süteményeket is kérhetünk. Természetesen a különböző napszakokhoz különböző menük is dukálnak, így egy gyors, frissítő reggelire éppen úgy betérhetünk mint egy komótos vacsorára.

Külön jópofa, hogy több ételt is a vendégek egyedi igényei szerint készítenek el, például a salátákat és az egyéb köreteket is.

A kiszolgálás remek, a hölgy, aki a mi rendelésünket is kihozta, kiváló beszélgetőpartner, így ha egyedül látogatjuk meg a helyet, akkor is biztosan jól fogjuk érezni magunkat.

Többféle szék, asztal és ötletes dekorációk, például üres borospalackokba rejtett világítások gondoskodnak a hely barátságos és meleg hangulatáról.

Az Edvino rendelkezik egy külső miniterasszal is, így ha nem tört volna ránk aznap az apokalipszis, nyugodtan ki is ülhettünk és bámulhattuk volna a Kolosi tér elsuhanó nyugdíjasait és siető öltönyös-aktatáskás üzletembereit. 

http://antropos.hu/data/8981/2.jpg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Gasztró

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére