2014. augusztus 5.

Szigetre hangol a Die Antwoord

Sziget warm up buli a Parkban!
2014. augusztus 5-én, kedden warm up bulira invitál mindenkit a Sziget Fesztiválköztársaság a Budapest Parkba, ahol fergeteges bulit csap a fokvárosi Die Antwoord!

A dél-afrikai rap-rave banda már 2010-ben fellépett a Sziget fesztiválon, idén viszont az a nemes feladat jutott nekik, hogy augusztus 5-én, kedden bemelegítő bulit tartsanak a fesztiválozóknak. A warm up buli helyszínének a Budapest Park ad otthont, ahova szeretettel várják a Fesztiválköztársaság minden becses tagját.

A Die Antwoord nem csak egyedi hangzásáról, de groteszk, gyakran brutális látványvilágáról is híres. Az életérzés, amit zenéjükkel, klipjeikkel és megjelenésükkel sugallni akarnak az úgy nevezett zef, ami egy sajátos szakadt, csóró de mégis fennhéjázó stílust takar, amit leginkább egy isten háta mögötti falusi rave partihoz lehetne hasonlítani.A modern hangzás mellett ugyanúgy megtalálhatóak a törzsi elemek zenéjükben, amit DJ Hi-Tek kever Yolandi Vi$$er és Ninja reppelése alá.

http://antropos.hu/data/8974/2.jpg

2009-es Enter the Ninja című számukkal kerültek a köztudatba, ami első albumukon, az $O$-en található, amit megjelenésekor ingyenesen letölthetővé tettek az interneten. Azóta két albumuk jelent meg saját kiadásban az általuk alapított Zef Recordz-nál, ahol végre nem számítottak a kiadó csodabogarainak. A két albumon olyan dalok találhatóak, mint a Rich Bitch, Fok Julle Naaiers, I Fink U Freeky, vagy éppen a legutóbbi videoklipjük, a Pitbull Terrier, amit Emir Kusturica azonos című slágere ihletett.

Ahogy a klipekben, élő fellépéseiken is sokat adnak az előadás vizuális részére, így a szerdai koncert minden bizonnyal nagy élmény lesz minden szempontból.
Aki már látta őket élőben, az tuti nem hagyja ki a bulit, aki meg nem, annak most kötelező pótolnia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére