Expandables 3: A legendák gyűjteménye

Lassan megérkezik hazánkba a The Expandables harmadik része, ami ismét a valaha volt legmenőbb akciófilm sztárok gyűjteménye lesz... VIDEÓ!

Az alapgárda tagjai Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Mickey Rourke voltak, de persze a vetélytárs és a megbízó sem lehettek kisebb személyek, mint Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis.

A második részben már egy fiatal srác és egy nő is csapódott a kis csapathoz, habár előbbi elég rövid időre, ők pedig Liam Hemsworth és Nun Yu. A főgonosz ebben a részben nem más, mint Jean-Claude Van Damme, és fölbukkan az örök magányos farkas, a legenda: Chuck Norris is.

http://antropos.hu/data/8953/2.jpg

Még több fotóért kattints a képre!

A gyűjtemény szinte már teljes, záporoznak a korábbi filmekre utaló poénok és így jutunk az idei évhez és A feláldozhatók harmadik részéhez, amiben még jó néhány nagy név fog szerepelni. Az ifjú titánokon, Ronda Rousey-n és Kellan Lutzon kívül Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Victor Ortiz, Glen Powell és a főgonosz szerepében Mel Gibson is bekerült a harmadik filmbe. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Film

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére