Madarak az új BP Clothing kollekcióban

Proud and strong - all day long
A BP Clothing legújabb, 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján jártunk, a Wesselényi utcában...

A BP Clothing bemutatta a legújabb, 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját, ami kisszériás darabokból áll, ráadásul nagyon jókból, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk.

És hogy mikre számítsatok? A talán legérdekesebb darabok a kézzel batikolt pólók, melyek, noha ugyanazokkal a színekkel készültek, hasonlóak rajtuk a feliratok, de mégis mind egy kicsit egyediek, hiszen ennél a technikánál nem lehet elérni tökéletes egyformaságot. Lehet, hogy szembe jön majd az utcán a pólód vagy a sapkád, de az mégse lesz ugyanaz. Amit ebből a szériából megveszel, az csak a tiéd.

http://antropos.hu/data/8826/2.jpg

E mellett megjelent több olyan póló, illetve hozzájuk tartozó sapka és gördeszka, amiknek a teljes felületére van minta nyomtatva, ezek közül kettő igazán érdekes. A Birdy cuccok az alkotó grafikus édesanyjának rajzaiból készültek (a vázlatfüzetet láthatjátok a Wesselényi utcai üzletben.), a FIRST LOOK minták pedig a korábbi Bitch Please kollekció hangulatát viszik tovább, egy lelkes twerkes lányról készült fotókat és virágmintát kombinálva.

Ha valakinek ez sem elég, vannak színes vintage mintás darabok és persze a saját márkán kívül több nagy cég ruháit is megvehetitek a BP Shopban, így a Stüssy vagy a New Era sapkáit, a Nike és az Adidas limitált szériás cipőit és néhány alap Vanset is.

http://antropos.hu/data/8826/3.jpg

A BP Clothing több zenekart is támogat, így náluk vehetsz például Brains vagy A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I. pólókat, de sok izgalmas apróságra is bukkanhattok a boltokban.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Divat-Design

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére