2014. április 26.

Sena szólókoncertje az Akváriumban

Lots of Trees
Az Irie Maffiából ismert énekesnő közel 10 év kihagyás után tért vissza önállóan színpadra, s mutatja be 2013-ban elkészült második szólólemezét április 26-án az Akvárium Kis Hall-ban.

Sena Dagadu az elmúlt években megkerülhetetlen népszerűségnek örvend a zenerajongók körében. A First One címet viselő első szólólemeze 2003-ban látott napvilágot, ám még korántsem aratott akkora sikert, mint a tavaly megjelent Lots of Trees.

A második Sena-album 2008 óta készült, és az énekesnő ezúttal ghánai zenei gyökereihez nyúlt vissza, amelyek „áthatják ezt a “sokágú” – soulos-funkos, reggae-s, hiphopos, dzsesszes, sőt, rockos dalt egyaránt magában foglaló lemezt” – írja a Recorder.hu. A Lots of Trees két dalát teljes egészében Sena írta, s bár ezúttal szólólemezről van szó, a 13 dalt tartalmazó album zenei hátterét az Irie Maffia segítségével vették fel, és közreműködött még az orosz származású angol producer DJ Vadim, vagy a renegát ghánai hip-hop duó, a Fokn Bois két tagja (M3NSA és Wanlov The Kubolor), illetve a nigériai énekesnő, Nneka is.

A színes, elő-nyári fesztiválhangulatot idéző esten a külföldön és itthon egyaránt elismert billentyűs, Premecz Mátyás által 2008-ban alapított Kéknyúl zenekar lesz a kíséret, s közel félszázados Hammond-orgonájával adja meg az este nyitásaként a hangot, és a hangulatot. A decemberben megjelent második stúdiólemezüket, a The Wind Plays Me-t hozzák el ezúttal az Akváriumba, s játszanak majd funk-jazz-blues stílusokat vegyítő, Cee Lo Greent vagy John Newman-t idéző neosoult Sena koncertje előtt.

http://antropos.hu/data/8676/2.jpg

Április 26. | 21.00 @ Akvárium Klub Offical
Belépő: 1500 HUF

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére