Ki a kicsit nem becsüli…!

Kislemezt jelentetett meg a Budapest Voices

Manapság nagy divatnak hódolnak a zenei átdolgozások, remake-ek, mash up-ok. A kreativitás határtalansága és nem az egy dologról több bőrt lenyúzunk szituról van itt szó! Ékes példája a zenei átdolgozások sikerének a Budapest Voices.

Az a capella együttes 12 egyénisége, kiváló művésze 2013 áprilisa óta alkot egy egészet. Nem mindennapi stílusok és szakmai hozzáértésük meghozta gyümölcsét, megjelentették első kislemezüket, amely már az összes ismert online zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető. Így az iTunes, a Songo és az Amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.

A kislemez tartalmazza a debütáló dalt, a Tankcsapda Adjon az ég című számát; a dobogó második helyezettje a Kispál és a Borz De szeretnék című alter slágere lett; a bronzérmet pedig a Quimby Autó egy szerpentinen című szám átdolgozása nyerte.
A band jelenleg teljes erőbedobással edzi a hangszálait a március 28-ai A38-as másfélórás koncertjére, ahol újabb ismert underground dalok a capella feldolgozásai kerülnek terítékre.

A színpadon felszolgálják a Kowalsky meg a Vega Ennyi csak, a Subscribe Álomtégla és a Pannonia Allstars Ska Orchestra A Tenkes kapitánya című dalát is a saját értelmezésükben. A koncert garantáltan teltházas lesz, minden jegy elkelt! Ez az igazi szívtiprás, szerencsére már hozzájuthatunk a kislemezhez, amelyet hallgatva kisszívünk vigasztalásra lel. Csoki helyetti élvezetre fel!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Zene

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére