Médiahekkel búcsúzik el hétfőn a Belga?

Ha feloszlik az a baj, ha nem oszlik fel az a baj...
Hogy mi az igazság a hétfői ZP-ben tartandó Belga koncert körül, egyelőre még nem tudni biztosan. Egymásnak ellentmondó hírek és semmitmondó hivatalos közleményen kívül csak titokzatos balladai homályra derül fény - pedig telefonvégre kaptuk a menedzsert is.

A Belga rajongók szorongva várják a híreket a Lángoló Gitárok oldalon megjelent közlemény óta, miszerint a zenekar búcsúkoncertje mégsem az eredetileg beharangozott okból: Zöld Pardon bezárása miatt lenne búcsú, hanem a valóban feloszlik a kvartett.

Telefonon felkerestük Balogh Zsombort, a zenekar sajtósát, aki az Antropos.hu kérdésére annyit mondott, hogy se nem erősítheti meg, se nem cáfolhatja a Belga föloszlását érintő pletykákat. Csak és kizárólag hétfőn fog kiderülni az igazság, méghozzá a búcsú koncert helyszínén, a ZP-ben. Ezt megelőzően ugyan megjelentetnek egy tisztázó cikket, amiről nem árulhatja el, hogy hol és mikor lesz olvasható.

Erősen médiacirkusznak tűnik a nagy titkolózás, bár nem valószínű, hogy kezüket véresre harapó tizenévesek hordákban vetnék magukat vonat elé a nagy bizonytalanság okozta stressz miatt – végül is Jimmy miatt is csak páran lettek szuicidek.

Minden kiderül viszont hétfőn 20 órától a Zöld Pardonban, ahová különleges akció jegyében 22 óráig felsőoktatási diákigazolvánnyal ingyenesen is besétálhatnak az arra járók.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére