Nyílik a legújabb budapesti szórakozóhely

Négynapos fesztivál keretében nyílik meg a Nyugati pályaudvar szomszédságában az U26 djuice clubshop. A Nyugati pályaudvar mellett, az Eiffel irodaházban működő U26 nyitó hétvégéjén számos érdekes program csalogatja a látogatókat.

A nyitónap délutánján a South Park sztárjai fotózható közelségben lesznek, miközben a karaktereket szinkronizáló színészek teszik teljessé az illúziót. Filmrészletek és videoklipek főszereplőivé válhat bárki, a helyszínen kialakított mini stúdióban. A greenbox video segítségével az újraforgatott jeleneteket rögzítik, és email-en küldik el. Amikor besötétedik, a TREK-PORT csapata a parkra néző pályaudvari épületeket futurisztikus vetítéssel kelti életre. Csütörtök esti sztárfellépő a Németországból érkező electro-house duó, a Booka Shade. Warm-up fellépő a hazai Biscuit Reality. A szabadtéri koncertek után folytatódik a buli, mégpedig a hazai breakbeat és house szcéna elitjével: Naga, Beta és a Fine Cut Bodies pakolja a lemezeket.

Pénteken az MTV brand:new tehetséges zenészeivel közös fotózásra és közös zenélésre is lehetőség lesz. A zenei programok legkedveltebb játéka minden bizonnyal a híres Guitar Hero játék lesz, amikor a sztárvendégek is megküzdenek a vállalkozó szelleműekkel. Este brand:new zenekarok játszanak: Odett, a the (hated) tomorrow, a Hősök, a We Plants are Happy Plants és a Jacked. A már befutott együttesek közül a The Kolin is fellép.
A fesztivál harmadik és negyedik napján a bicikli, bmx, görkorcsolya, gördeszka legnagyobb hazai sztárjai tartanak bemutatókat és adnak tanácsokat. Szombaton a vállalkozó szelleműek stylistok segítségével újíthatják meg ruhatárukat. Street art művészek vállalták, hogy festékpisztollyal megfestik a helyszínre hozott nadrágokat és pólókat. Ezen a napon legális graffitizésre is lehetőség lesz. Egész nap DJ-k játszanak, úgymint a hazai hiphop DJ kultúra négy neves képviselője, DJ Jami, DJ Zefil, DJ Gerysson és DJ Quick.  Este a hazai rap egyik jeles képviselője, az NKS lép fel, utána négy DJ egyszerre két pultnál játszik felváltva.
„Nem egyszeri alkalom, hogy az U26 buliközponttá alakul. Továbbra is eltökélt célunk, hogy tartalmas, változatos programokat, igényes szórakozási lehetőséget adjunk a fiataloknak” – ígérte Biró Balázs, a program főszervezője.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

Party-Koncert-Feszt

Találd meg a helyed!

mai bulik
buli helyek
kocsma/bár
étterem / kávézó / teázó
divat/design-shop
mozi
múzeum / galéria
színház
bubi - közbringa
gyorsétterem
dohánybolt
strand / fürdő / wellness
Az Antropos.hu térképet folyamatosan bővítjük, ha szerinted valami hiányzik róla, akkor ITT üzenhetsz a szerkesztőknek!

Hozzászólások

lap tetejére